AKP İL BAŞKANINDAN MHP ‘YE İADEİ ZİYARET

AKP İL BAŞKANINDAN MHP ‘YE İADEİ ZİYARET İSMET KÖSOĞLU RİZE-MHP Rize İl Başkanlığına AKP İl Başkanı Hikmet Ayar tarafından iadei ziyaret yapıldı. AKP İl Başkanı İshak Âlim’in Milletvekili seçiminde aday..

AKP İL BAŞKANINDAN MHP ‘YE İADEİ ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 174 views Whatsapp

AKP İL BAŞKANINDAN MHP ‘YE İADEİ ZİYARET

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-MHP Rize İl Başkanlığına AKP İl Başkanı Hikmet Ayar tarafından iadei ziyaret yapıldı.

AKP İl Başkanı İshak Âlim’in Milletvekili seçiminde aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan Rize İl Başkanlığına eski Başkan ve Milletvekili Hikmet Ayar atanmıştı. Yeni Başkan Hikmet Ayar kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP İl Başkanlığına iadede bulunarak İl Başkanı İhsan Alkan’dan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. MHP İl Başkanı İhsan Alkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada’’ AKP Rize İl Başkanı Sn. Hikmet Ayar İl Başkanlığımıza iade-i ziyarette bulundu. İadei ziyareti için yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelen Sn. Ayar’a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederiz. Hepimiz Rize’mize hizmet için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş