AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-AKP’den İkizdere Belediye Başkan adayı olan Abdi Ekşi MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılar diledi…

AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 117 views Whatsapp

AKP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-AKP’den İkizdere Belediye Başkan adayı olan Abdi Ekşi MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

31 Mart yerel seçiminde İkizdere Belediye Başkanlığı için AKP adayı olan Abdi Ekşi beraberinde İlçe Başkanı Serkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İkizdere MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Murat Selçuk İspir ve ekibi tarafından karşılanan Belediye Başkan adayı Abdi Ekşi çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ’’Seçim çalışmalarımız sükûnet içinde yapmaya çalışıyoruz. Bizim gayemiz ilçemize daha iyi hizmet etmektir. Seçildiğim takdirde elbirliği içinde çalışma yapacağımızdan eminim. Seçim bu kazanmakta var kaybetmekte, seçmenimiz neye kime karar verirse saygı duyarız’’ dedi.

: https://gazete53.com/akp-belediye-bas…ini-ziyaret-etti/

MHP adayı ve mevcut Belediye Başkanı Hakan Karagöz ile 31 Mart seçiminde başarılı olmak için çalıştıklarını söyleyen MHP İlçe Başkanı Murat Selçuk İspir’’ seçimlerde seçmen kararı önemli. Sizler ve MHP adayı mevcut Başkanımız Hakan Karagöz ilçe için çalışacağınızdan eminim. Hakan Başkanımızın başlattığı projelerinin tamamlanmasını istiyoruz. İlçe hepimizin. Sağlıklı bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. İkizdere ilçemiz öncelikle turizm hizmetleri bakımından gerekli yatırım ve yardımları almalıdır. MHP olarak yalnız Belediye Başkanlığı için değil Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarımızın da çoğunluğu alarak kazanmasını istiyoruz. Cumhur ittifakı ortağı olarak huzur içinde kimseyi kırmadan darıltmadan bir seçim geçirmek istiyoruz’’ dedi.

MHP İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette AKP İkizdere İlçe Başkanı Serkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden bazıları da katılım sağladı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş