AK PARTİ’DE YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN BAŞKAN METİN, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ’DE YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN BAŞKAN METİN, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikici dönem, Rize Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Rahmi Mete, Adaylığı sonrasında Rize Basınıyla..

AK PARTİ’DE YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN BAŞKAN METİN, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 128 views Whatsapp

AK PARTİ’DE YENİDEN ADAY GÖSTERİLEN BAŞKAN METİN, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikici dönem, Rize Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Rahmi Mete, Adaylığı sonrasında Rize Basınıyla Kahvaltılı Basın toplantısında bir araya geldi. Başkan METİN; “ Ülkemiz ve bu aziz millet için, bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonra da, Rize’miz için gece gündüz demeden çalışmak bizim için en büyük şereftir. Sevdası olan yorulmaz. Durmadık, bundan böylede durmadan halkımıza ve şehrimize en kaliteli ve en kalıcı hizmetleri vermek üzer yola devam edeceğiz. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla şehirde görev yapan Ulusal ve Yerel basın mensuplarıyla, Rize Belediyesi Alipaşa Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

Yazılı ve görsel basın mensuplarıyla şehirde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında konuşan Başkan Metin’e basın toplantısında Başkan Yardımcıları eşlik etti.

 

Basın toplantısına katılan gazetecilerin gününü tebrik ederek başlayan; Başkan MRTİN; Sosyal Donatı alanları, onlarca noktada kentsel dönüşüm açılış ve devam eden çalışmalarımızı su yenileme ve güçlendirme, şehrin dört bir yananında yenilenen ve yeniden yapılan altyapılar, enerji santralı, yeni otogar, kültür sokağı, yeni mezbahane, Lale çarşısı, millet bahçesi, yeni viyadük ve yol çalışmalarımız gibi onlarca devasa projelerimizi ara arda tamamlayarak halkımızın hizmetine açarak, şehirde yaşayan tüm halkımızla birlikte, huzurlu, mutlu yaşanabilir bir Rize meydana getirmenin gururunu yaşıyoruz. Birçok yeni projemiz tamamlanmak üzere olup, başta kentsel dönüşüm çalışmaları, alt yapı çalışmaları, sosyal tesislerden, dere ıslahlarına ve sosyal ve kültürel çalışmalarla yeşil Rize’mizi modern bir şehir yapmaya devam ediyoruz. Geçen hafta Rize’mize yakışır, Doğu Karadeniz bölgesinde benzeri bulunmayan Deniz Müzesini hizmete açtık. “dedi.

https://gazete53.com/ak-partide-yenid…-bir-araya-geldi/ ‎

Rize Basınına 5 yılda yapmış oldukları çalışmaların son durumuyla ilgili bilgiler veren Başkan METİN; “5 yıl içerisinde yaptığımız ve devam eden çalışmalarımız anlamında söyleyecek olursak, enerji ile yaptığımız yatırımlar, İrili ufaklı 46 mahallenin dokunduğumuz noktaları, Otogar çalışmalarımız, Kültür sokağı projemizin ihale aşamasına gelmesi, Mezbahane çalışmamız aynı şekilde, Millet bahçesi, Kent Müzesi çalışmalarımızın alt yapı çalışmaları bitti inşallah Mart ayında üst yapı çalışmalarımız devam edecek bunlar önümüzde özel olarak bekleyen işlerimiz. Yaşayan bir şehirdeyiz ihtiyaçlar devam edecek tabi bizlerde elimizden geldiğince bunları karşılamak için uğraşacağız. 5 yıllık periyotta hedefimiz yaptığımız işleri kalıcı yapmaktı. Bu işlere 50 yıl daha dokunmamak üzere çalışmaları yürüttük. Büyük projelerimizden biride şuan devam etmekte olan IPA projemiz. Bu kapsamda İslampaşa mahallemizdeki büyük ileri arıtma projesi 500 milyonluk bir projedir yapılıyor. Ona entegre Çiftekavaktan başlayan Gündoğdu çıkışına 16 km lik bir hatta konektör hattımız döşeniyor. Bu çalışmalar zor ilerliyor, kazı çalışmalarında rahat ilerleme imkanı olmadığı için, ancak bu Rize için çok özel bir proje mahallelerimizdeki rögar tıkanmaları taşmalar ve benzeri gibi sorunları proje tamamlanınca aşmış olacağız koku problemini de ortadan kaldırıp denize temiz bir su akımı sağlanmış olacak. Dalçık projemizinde uygulama ihalesi yapıldı bu projemizle de trafik akışına ciddi bir rahatlık sağlanacak inşallah. Gelecek için çok şey söyleyebiliriz dokunacağımız çok cadde ve sokak da olacak, bunların hepsi yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları ve mahallelerde yaptığımız anketlerle yapılaşmaları bozmadan sağlanmış olacak. En büyük problemimiz de yer bulma sıkıntısı araç sayımız çok Oto park ihtiyacımızda çok çözmeye çalışıyoruz bunun içindir ki mahalle yollarımızı yaparken geniş tutuyor ve geniş yapmaya gayret gösteriyoruz.” diye konuştu

 

Toplantının sonunda basın mensupları ile karşılıklı soru cevap kısmına geçildi. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen basın toplantısına yoğun katılım gösteren yazılı ve görsel medya mensuplarına teşekkür eden, Rize Belediye Başkanı basın mensuplarıyla deniz kıyısında çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla tamamlanmış oldu. Fotoğraflar: Rize Belediyesi Basın Bürosu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş