Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim vatandaşların yoğun ilgisinde

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim vatandaşların yoğun ilgisinde Ak Parti Rize Eski İl Başkanı İshak Alim vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Haber: Doğancan İLEK Özellikle gençler tarafından çok..

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim vatandaşların yoğun ilgisinde
Son Güncelleme: Bu Haber 198 views Whatsapp

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim vatandaşların yoğun ilgisinde

Ak Parti Rize Eski İl Başkanı İshak Alim vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Haber: Doğancan İLEK

Özellikle gençler tarafından çok sevilen bir isim olan Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim çalışmalarına hız verdi. Milletvekili adayı olmak için İl Başkanlığı görevinden istifa eden Alim ayrı zamanda bir çok kurum ve Stk’yı da ziyaret etti.

Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılaşan Aday Adayı Alim “Gençlerden aldığımız enerji çok farklı, gençlerin bakış açıları ve tavsiyeleri çok kıymetli. Katkıları ve zaman ayırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf Ziyaretlerinde bulunan Alim ” Kıymetli esnaf kardeşlerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sahadan, sokaktan aldığımız enerji bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor, bütün esnaflarımız için helalinden bol kazanç ve bereket diliyorum.” diye konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş