AK PARTİ BU ŞEHRE NE YAPTIYSA KAYBETTİ.

Rizeliler olarak ilginç adamlarız vesselam. (adam derken kadınlarda içinde) AK PARTİ BU ŞEHRE NE YAPTIYSA KAYBETTİ. Ovit tünelini yaptı, ilk seçimde İkizdere belediyesini kaybetti. Havalimanını yaptı, ilk seçimde pazar belediyesini..

AK PARTİ BU ŞEHRE NE YAPTIYSA KAYBETTİ.
Son Güncelleme: Bu Haber 115 views Whatsapp

Rizeliler olarak ilginç adamlarız vesselam. (adam derken kadınlarda içinde)
AK PARTİ BU ŞEHRE NE YAPTIYSA KAYBETTİ.
Ovit tünelini yaptı, ilk seçimde İkizdere belediyesini kaybetti.
Havalimanını yaptı, ilk seçimde pazar belediyesini kaybetti.
Çayeli’nde, Ardeşen’de yaptıkça yaptı, yine kaybetti Fındıklı da ilimizdeki ilk millet bahçesini hizmete soktu, yine kaybetti.
Rize Belediyesi seçimlerinin sonuçlarına bakılırsa, seçmenler olarak işin çivisini çıkardık. Rize belediyesi dokunmadığı mahalle kalmadığı gibi, sosyal tesisler spor ve bisiklet yolları ,modern konut dönüşümleri, kangren hal alan Belediye bloklarının yenilenmesi gibi hizmetlerinin karşılığını, seçimde yüzde 54 olarak aldı. Şayet millet Bahçesini hizmete sokmuş olsaydı, sonuç ne olurdu Allah bilir.
Şehir hastanesi, Lojistik merkez, Ovit tüneli, bunca yollar modern hasta haneler, Havalimanı, ayder dönüşümü gibi hizmetlerin karşılığınızda, Ak parti vekil kaybederek aldı. Rizedeki seçimlerin sonuçları üniversitelerde doktora tezi olarak araştırılmalıdır. Bu konjektörde, iktidar alternatifi partiler seçmeni iyi okuyorlar saki, Okuyorlar irdir mutlaka, lay lay lom yılları ,çiçek böcek işleri ilerde bu şehri bekliyordur.: https://gazete53.com/ak-parti-bu-sehr…aptiysa-kaybetti/
Kısaca hizmete Rize’de oy yok. Ak parti ne yaptıysa, hep eleştiri aldı, hele ki oy olarak karşılığını da alamadı.
Seçmen Rizeli anlaşılan görüldüğü üzere, yatırıma Refah ve yaşam kalitesinin yükselmesine bakmıyor….. Mu acep ?
VE DIYORUM Kİ?
İkizdere den Fındıklı ya kadar, oturduğu yerden ahkam kesmeyen, sürekli arazide halkın içinde nabız tutan ben ,derim ki ,nankörüz nankör.
Bu şehirde sosyalistler ve kısmı elit CHP’liler hariç, bütün seçmen Rizeli, bu iktidar in öyle veya böyle nimetlerinden yararlandığı halde oy vermemiş ise, buna nankörüz nankör denilir.
ARAŞTIRMA HASTAHANESİNDE BIÇAKLI TEHDİT.

Vali Belediye Başkanı ve RTEÜ Rektörü Prof Dr Yusuf YILMAZ menfur saldırının ertesinde, Araştırma hasta hanesinin önünde, Araştırma hasta hanesinin yanında ilimizdeki bütün sağlık çalışanlarının Prof undan en son görevlisine kadar yanında olduklarını ,menfurca yapılmak istenen saldırıyı kınadıklarını basına verdikleri demeçle belirttiler.
Rektör Prof Dr Yusuf YILMAZ ,basın açıklamasından sonra, bana ve bir kısım gazeteciye verdiği anlamlı değerli içten bizden biri oldugu her kelimesinden belli olan mesajını paylaşmak istiyorum.
Rektör Araştırma Hastanesinin, yönetici Başhekimi akademisyeni, Dr ve sağlık çalışanları ile birlikte hep beraber sürekli iyiye, daha iyi ye gitmek için hizmet vermeye çalıştıklarını, elbette hatalarımız kusurlarımızı zaman içerisinde azaltacağız, gittikcede iyiye giden sağlık hizmetlerimiz olduğunu hemşerilerimizden alıyoruz, her geçen gün hizmet kalitemizi artıyor, modern acil servisimizle poliklinik hizmetlerimizle hastalarımıza Refah kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz bu bağlamda, siz gazetecilerinde
duyarlı olduğunu biliyorum ve artarak devam etmesini bekliyorum. Rektör sözlerine devam ederek, Hizmet kalitemizin eskiye göre giderek arttığını, sağlık hizmetlerinin iyiye daha iyiye gitmesi için sağlık çalışanlarının özverili çalıştığını belirterek, kısa bir zamanla mükemmeli yakalayacaklarının mesajını verdi. Ve sağlık çalışanlarına her kesimin sahip çıkmasını beklediginide ifade etti.. SEVGİLERİMLE. Bayram Arif TURAN.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş