CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Irak BaÅŸbakanı Muhammed Åžiya es-Sudani’yi resmî törenle karşıladı.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Irak BaÅŸbakanı Muhammed Åžiya es-Sudani’yi resmî törenle karşıladı. ANKARA (Ä°GFA) – CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Irak BaÅŸbakanı Åžiya es-Sudani’yi resmî törenle karşıladı Åžiya es-Sudani’nin..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi resmî törenle karşıladı.
Son Güncelleme: Bu Haber 136 views Whatsapp

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Irak BaÅŸbakanı Muhammed Åžiya es-Sudani’yi resmî törenle karşıladı.

ANKARA (Ä°GFA) – CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Irak BaÅŸbakanı Åžiya es-Sudani’yi resmî törenle karşıladı

Åžiya es-Sudani’nin bulunduÄŸu makam aracını CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi önündeki caddede karşılayan süvariler, araca protokol kapısına kadar eÅŸlik etti.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Åžiya es-Sudani’yi külliyenin ana giriÅŸ kapısında karşıladı.

21 pare top atışı eÅŸliÄŸinde iki ülke millî marÅŸlarının çalınması sonrasında Irak BaÅŸbakanı Åžiya es-Sudani, Muhafız Alayı Tören Kıtası’nı selamladı.

Türkiye ve Irak bayraklarının bulunduğu merdivende duran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şiya es-Sudani gazetecilere poz verdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Irak heyetinin de katıldığı ikili ve heyetler arası görüşmeler sonrasında açıklama yapılması bekleniyor.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriÅŸ
betnis
yakabet giriÅŸ