HERŞEY RİZE SPOR İÇİN

HERŞEY RİZE SPOR İÇİN Değerli Rize Sporlular sezon başından beri konuştuğumuz üzerinde yoğunlaştığımız hatta düzeltmek istediğimiz birçok konuyu gerek sosyal medya gerekse TV kanallarında dile getirdiğimiz bazı gerçekleri sizlerle paylaşmak..

HERŞEY RİZE SPOR İÇİN
Son Güncelleme: Bu Haber 335 views Whatsapp

HERŞEY RİZE SPOR İÇİN

Değerli Rize Sporlular sezon başından beri konuştuğumuz üzerinde yoğunlaştığımız hatta düzeltmek istediğimiz birçok konuyu gerek sosyal medya gerekse TV kanallarında dile getirdiğimiz bazı gerçekleri sizlerle paylaşmak istedim

1 Geçen yılın ligde son 12. haftasından bu sezon devre arasına kadar bizimle olan Bülent KORKMAZ la başlamak istiyorum.

A-LİG ve KUPA maçlarıyla beraber yaklaşık 35 maçtır takımın başında olan bir teknik adam sistem olarak taktiksel olarak oyuncu performansı olarak takımın hiçbir yerini geliştiremeyen bir hoca.

B-Sezon başı planlamasında hatalar yapan oyuncu tercihlerinde başarısız olan yapılan transferlerde sınıfta kalan bir hoca.

C-Transfer döneminde gelen yerli ve yabancı oyuncuları değerlendirirsek yerlilerin bir iki tanesi hariç yabancı oyuncuların tamamı yetersiz ve bu ligin oyuncuları olmadığını gözlemledik.

D-Bütün bu olumsuzluklara rağmen göze hoş gelen tek şey bu kötü ligde Rize sporun almış olduğu 30 puan ve bir üst lige çıkmak için şansının devam etmesidir.

2 yıllardır bu şehirdeki futbol severlerin güzel futbol kaliteli oyuncu ve başarılı bir RİZE SPOR izlemesi için neler yapılmalı

A-Rize spor kulübünün bir sportif direktörü olması gerek

B-Rize spor kulübünün bir futbol şube sorumlusu olması gerek

C-Rize spor kulübünün transfer ekibi kurması gerek (scouting)

D-Bu yazmış olduğum birimlerle birlikte koordineli bir şekilde futbolcu havuzu oluşturulmalı ve gelen hocanın oynatmak istediği sisteme uygun oyuncuların bu havuz içerisinden seçilip takıma kazandırılmalıdır.

Gelelim şu anki yapılmak istenen transferlere isim olarak bakıldığında bu lig için iyi görünen (AMA)kendi takımlarında oynamayan fazla şans bulamayan oyuncuları tercih etmemiz açıkça sı beni tedirgin ediyor.

Tabii ki transfer yapılmalı ama bizi bekleyen bazı sorunlar da var elimizdeki yabancı oyuncular.

Özellikle hücumsal anlamda ve merkez orta sahaya yapmamız gereken transferler için mevcut yabancılardan bazılarının gönderilmesi gerekiyor.

Yapılacak transferlerin nokta atışı olması gerekiyor ve hata yapma lüksümüzün olmadığı açıkça ortadadır.

Umut ediyorum ki takımın eksik olan bölgelerine takıma direk katkı yapacak oyuncular alınır ve Rize sporumuz ligin sonunda layık olduğu siper lige tekrardan çıkar

Saygılarımla İSMET SATIR

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş