-ÇORUH EDA

-ÇORUH EDAŞ İKİZDERE EKİPLERİ KAR KIŞ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN İŞBAŞINDA -EDAŞ EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI VATANDAŞIN KARANLIKTA KALMAMASI İÇİN İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Yoğun kış şartlarının yaşandığı İkizdere ilçesinde vatandaşların karanlıkta kalmaması için Çoruh..

-ÇORUH EDA
Son Güncelleme: Bu Haber 395 views Whatsapp

-ÇORUH EDAŞ İKİZDERE EKİPLERİ KAR KIŞ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN İŞBAŞINDA

-EDAŞ EKİPLERİNİN ÇALIŞMASI VATANDAŞIN KARANLIKTA KALMAMASI İÇİN

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Yoğun kış şartlarının yaşandığı İkizdere ilçesinde vatandaşların karanlıkta kalmaması için Çoruh EDAŞ ekipleri gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor.

İlçe merkezi ve köylerde yağan kar dolayısıyla enerji nakil hatlarında meydana gelen arızalara zamanında yapılan müdahaleler ile vatandaşlar karanlıkta kalmaktan kurtuluyor. İkizdere Çoruh Edaş çalışanlarının arızalara zamanında müdahalesi ile karanlıkta kalmaktan kurtulduklarını söyleyen Sivrikaya Köyü Muhtarı Oktay Aksu’dışarda dondurucu soğuk ve kar var. Enerji hatlarımızda zamansız arızalar olabiliyor. Arıza ekipleri mümkün olduğunca en kısa zamanda gelerek arızalara gerekli müdahaleyi yapıyor. Bizler bu çalışmalardan tabi iki memnunuz. İnşallah hiçbir kez kaza olmadan çalışmalarını tamamlarlar’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.