AMATÖR MAÇLARININ SERİLERİ DEVAM EDİYOR ( BÖLÜM 2 )

    NECATİ DİLİNİN ARŞİVİNDEN ABDUL KADİR ÇELİK FİLİZÇAY SPOR  BÖLÜM 2 Abdul Kadir Çelik kardeşimiz bize bu anısını yıllar önce kaleme aldık şimdi başka kulüplerde görev yapmaktadır. Okulları tarar..

AMATÖR MAÇLARININ SERİLERİ DEVAM EDİYOR ( BÖLÜM 2 )
Son Güncelleme: Bu Haber 271 views Whatsapp

 

 

NECATİ DİLİNİN ARŞİVİNDEN

ABDUL KADİR ÇELİK FİLİZÇAY SPOR  BÖLÜM 2

Abdul Kadir Çelik kardeşimiz bize bu anısını yıllar önce kaleme aldık şimdi başka kulüplerde görev yapmaktadır. Okulları tarar yetenekli çocukları bulur Rize futboluna kazandırmaya çalışır. Buda amatör sporun bir gönül elçisidir diyebiliriz. ABDUL KADİR ÇELİK

“Futbola 1986 da spor okulunda başladım diyen Abdul Kadir ÇELİK Hoca, oradan ÇAYKUR spora gittim. Yıldız takımında 2 yıl oynadım. Oradan Kale Gülbahar spora gittim. 5 yıl orada futbol oynadım. 1991 yılında Çaycılar sporda oynadıktan sonra askere gittim. Geldikten sonra 1 yıl Ali paşa sporda, 1 yıl İslam paşa sporda, 3 yıl Dağ su sporda, 3 yılda 2 Mart Selimiye spor ’da oynadım. 2001 ve 2002 yıllarından sonra futbolu bıraktım. İlk antrenörlük deneyimimi Kale Gülbahar sporda yaptım. 2005 yılında kursa gidip diplomamı aldım. 2,5 yıl Filiz çay sporda çalıştıktan sonra şu anda Özel İdare Köy Hizmetleri sporda çalışıyorum.” Dedi.

 

AHMET BEHİÇ MUŞTAL ÇAYELİSPOR ANTRENÖRÜ

 

 

Ahmet Hoca futbola 1981 yalında Çay sporda başladı orta sahanın ortasında oynadı. Bugün hala Çayeli sporda Hoca olarak görev yapıyor.

 

Ahmet Hoca hala bekar. “Futbola 1981 yılında Çay spor’da orta sahanın ortasında başladım. Sırasıyla Çayeli yaklaşık 2 devrede 3 ligde futbol oynadım. Daha sonra Pazar Kirazlıspor’da amatör 2 yıl futbol oynadım. Daha sonra Madenli Belediye spor’da yaklaşık 3-4 yıl futbol oynadım. 2.dönemde alt yapıda hocalık yaptım. Son 3 sezondur Çayelispor’da hem 1.Amatörde Muammer YILMAZ Hoca’nın yardımcılığını yaptım. Aynı zamanda da alt yapıda bugüne kadar U.13 – U.15 gençlerde hocalık yaptım. Arkadaşlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Amacımız iyi, ahlaklı, dürüst, büyüğünü sayan, küçüğünü seven yetenekli sporcular yetiştirmektir.” Dedi.

 

 

 

“Futbola 1986 da spor okulunda başladım diyen Abdul Kadir ÇELİK Hoca, oradan ÇAYKUR spora gittim. Yıldız takımında 2 yıl oynadım. Oradan Kale Gülbahar spora gittim. 5 yıl orada futbol oynadım. 1991 yılında Çaycılar sporda oynadıktan sonra askere gittim. Geldikten sonra 1 yıl Ali paşa sporda, 1 yıl İslamlaşa sporda, 3 yıl Dağ su sporda, 3 yılda 2 Mart Selimiye spor ’da oynadım. 2001 ve 2002 yıllarından sonra futbolu bıraktım. İlk antrenörlük deneyimimi Kale Gülbahar sporda yaptım. 2005 yılında kursa gidip diplomamı aldım. 2,5 yıl Filiz cay sporda çalıştıktan sonra şu anda Özel İdare Köy Hizmetleri sporda çalışıyorum.” Dedi.

 

3.BÖLÜM

AÇILIŞ MAÇI RİZE BAROSUNUN

Rize de oynanan Avukatlar Müsabakasının ilk karşılaşması, Rize Çay kur Didi stadyumunda oynandı.

Müsabakayı Kaçkar TV canlı olarak yayınladı. Karşılaşma dostluk içeresinde oynandı. 70 dakika sonunda Rize Barosu 5-0 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.

( Müsabakalar çift devreli 35 er dakika üzerinden oynanır. )

Müsabakanın ilk yarısı Rize barosunun 2-0 galibiyeti ile bitti. İkinci yarıda üç gol daha atan Rize Barosu sahadan 5-0 galip ayrılan taraf oldu. Rize Barosu adına Uğur Al kurt 13, 35 ve 51. Dakikada üç gol atarak hat trik yaptı. Kürşat Mercan 38.  Mustafa Terzioğlu 61. Dakikada golleri attılar.

Haber- foto-Necati Dil i

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş