TFSKD. DENETCİLERİ BAŞARILI BİR FUTBOL SEZONUNU GERİDE BIRAKTI

SAYIN TASK Genel  Başkanı Ali Düşmez TFSKD Genel Başkanıma  Hüseyin Doğan genel başkanıma gelişim ligleri koordinatörü OĞUZ ÇETİN hocamıza TFF koordinatörleri sayın ENES REŞİTOĞLU ve FARUK GÜNEY’ e TFSKD Genel..

TFSKD. DENETCİLERİ BAŞARILI BİR FUTBOL SEZONUNU GERİDE BIRAKTI
Son Güncelleme: Bu Haber 713 views Whatsapp

SAYIN TASK Genel  Başkanı Ali Düşmez TFSKD Genel Başkanıma  Hüseyin Doğan genel başkanıma gelişim ligleri koordinatörü OĞUZ ÇETİN hocamıza TFF koordinatörleri sayın ENES REŞİTOĞLU ve FARUK GÜNEY’ e TFSKD Genel Koordinatörü Süleyman Karataş Trabzon bölge Başkana Turgay Kurt başkana  Genel Başkan yardımcısı Ali Osman Özgül, Genel başkan yardımcısı Mehmet Ali Bıyıklı başkanıma , Antalya şube başkanı Harun Reşit Çakmak, İsimlerini sayamadığım bütün başkanlarıma, Yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrıca bütün illerde Denetçilik görevini başarılı bir şekilde yağmur, kar, güneşli havalarda görevlerini başarılı bir şekilde yapan bütün denetçi arkadaşlarıma Şube başkanlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. başarılar dilerim. Bu camianın içeresinde Bütün saha Komiserleri arkadaşlarımızda görevlerini aynı şekilde başarıyla yürüten tüm camiadaki arkadaşlarıma ve aynı şekilde şube başkanlarıma ve yönetim kurulu arkadaşlarım ada teşekkürlerimi sunarım.

NECATİ DİLİ RİZE

Süleyman Karataş: Sevgili Arkadaşlarım,2021-2022 sezonunu   tamamladık.

Hep beraber büyük emek harcadık, sizlerin özverili çalışmanız nedeniyle sıkıntısız tamamladık.

Bizde bir kenarından tuttuk ve sislere mümkün olduğunca yardımcı olmaya gayret ettik, Genel Başkanım Hüseyin Doğan ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ederim.

Hepinize huzurlu, sağlıklı bir yaz dönemi dilerim.

Allaha emanet olun.

Süleyman Karadaş

TFSKD Koordinatör

herkesin emeğine yüreğine sağlık. ben kendi adıma aranızda olmaktan büyük onur yaşadım. bana öğretilen her şey için sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Denizli Denetçileri olarak güzel bir sezon geçirdik Herkesin emeğine sağlık ayrıca Süleyman beye çok teşekkür ederiz

DEĞERLİ BAŞKANLARIM

VERDİĞİNİZ EMEKLER İÇİN HEPİNİZE MİNNETTARIZ.

Erkan Coşkun

Futbol sezonunda maçlarda görev almış ve görevini en güzel şekilde ifa etmiş bütün denetçi hocalarıma teşekkür ederim. Bu süreçte yanımızda olup her konuda yardımcı olan Süleyman Başkanıma, TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan’a ve ismini sayamadığım bütün başkanlara şükranlarımı sunuyorum. Bizler denetçi olarak üzerimize düşen vazifeyi en güzel şekilde icra etmeye çakıştık. Emeği geçen herkese teşekkür eder yeni sezonda buluşmak dileğiyle.

Güzel bir sezon oldu herkesin emeğine sağlık inşallah yeni sezonda daha güzel olur

İzmir denetçilerimiz adına bizlere verdiğiniz desteklerden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.  Bizler böyle bir ailenin parçası olmaktan onur duyduk. Bizlere ayırdığınız zamanınız ve emekleriniz için hakkınızı helal ediniz. Umarım gelecek sezon da hep birlikte daha güzel bir sezon

[Bende şahsım adına sizlere çok teşekkür ederim ne zaman başımız sıkışsa çekinmeden sizleri arayabildik. Eksik olmayın hiçbir zaman bizi cevapsız bırakmadınız. Malatya’dan sevgiler saygılarımla. Orhan Karanfil.

Emeği geçen denetçi arkadaşlarıma ve değerli başkanlarıma bu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederim

Herkesin emeğine sağlık elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık sizlerde bizlere çok yardımcı oldunuz acemilik dönemini atlattık bir sezondur inşallah seneye daha iyi olur.

Bu liglerin oynanmasında görev almamızda büyük emeği geçen Ali Osman Özgül başkanım ve atamaların organize edilmesinde emeği geçen Süleyman Karataş başkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu bir ekip işi. Gerçekten sorunsuz bir şekilde görev yapan denetçi arkadaşlar ada sevgiler ve saygılar sunuyorum.

BİR DAHAKİ ELİT MAÇLARDA FUTBOL SAHA KOMİSERİ GÖREVLENDİRİLİRSE YAPTIĞINIZ GÜZEL İŞLER DAHADA TAÇLANACAKTIR.

Erkan Coşkun

Güzel ve yaşamımıza renk katan bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Yönetim kurulu başkanımıza, yönetim kuruluna, sizlere ve denetçi arkadaşlarımıza emekleriniz için çok teşekkür ederim. Herhangi bir sorun yaşadığımızda sevgili Süleyman başkanımızın ve diğer yetkili arkadaşlarımızın kibar ve duyarlı bir şekilde bizlere yaklaşıp yardımcı olmanız takdire şayan. İzmir’den selamlar gönderiyorum.

Hüseyin başkanım, Süleyman başkanım olmak üzere tüm  denetçi ( saha komiseri ) arkadaşlarım bu sezon bize verilen gelişim ligleri   denetçi görevi ile kendi adıma onur duydum. Çok teşekkür ederim.

Tüm arkadaşlara hayırlı sağlık mutlu bir tatil diliyorum tekrar görüşmek üzere.

Uşak tan selamlar.

: Herkesin emeğine sağlık tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı tatiller dilerim

Başta bu imkanı bize tanıyan tff ye Hüseyin doğan başkana Süleyman başkanıma çok teşekkür ediyorum inşallah seneye daha güzel görev aşkıyla buluşmak üzere bütün denetçi arkadaşlara saygılar sunuyorum Trabzon’dan herkese selam

Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Genel merkezimizin desteği bize her zaman güç verdi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Denetici olarak camiamıza bir güzellik yaşatan başta değerli Başkan Hüseyin doğan ve ekibine ve bu organizenin emektarı Süleyman Karataş Başkanıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum tüm illerde camiamız üyelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum hayırlı akşamlar canlar

Hatay dan herkese selamlar Emeği geçen tüm denetçi arkadaşlara teşekkür ediyorum Herkese sağlıklı günler dilerim

Tüm emeği geçen denetçi arkadaşlarıma ve değerli başkanlarıma bu özverili ve engin çalışmalarından dolayı teşekkür ederim herkese başarılar dilerim

Sakarya denetçileri adına bizlere bu saygın onurlu görevi kazandıran bizlerin sezon boyunca sorunlarımızla ilgilenen eksiklerimizi tamamlayan başta Hüseyin başkanım ve Süleyman başkanım olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum tüm arkalarıma Sakarya’mdan sevgilerimi selamlarımı yolluyorum

Aranızda olmaktan son derece büyük mutluluk ve gurur duyduğum TFF Gelişim Ligi Denetçi ailesinin bir mensubu olarak almış olduğumuz görevi bu sene gerekli tüm hassasiyet disiplin ve tarafsızlık ilkeleriyle yerine getirmenin onurunu paylaşmaktayım. İnşallah önümüzdeki senelerde de aynı heyecan ve ilkelerle yerine getireceğiz. Malatya’dan Sevgi ve Saygılarımı Arz Ederim. Serkan Kuşer

Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum yeni sezonda görüşmek üzere.

Levent Saha Komiseri: Artvin selamlar saygılar sunuyorum sayın genel başkanım Süleyman başkanım, şube başkanlarım ve denetçi hocalarıma.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Yeni sezonda kazasız belasız bir şekilde buluşmak dileğiyle.

Başta bütün sorunlarımızla gece gündüz ilgilenen telefonlarımıza, sorularımıza samimi ve  içten cevap veren SÜLEYMAN KARADAŞ  Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkürler.

BALIKESİR’DEN selâmlar saygılar.

Murat Durmuş

:ki sezondur süre gelen bu süreçte bizlere güvenen ve bizi destekleyen başkanımıza sorumlu arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür eder bu sürecin uzun yıllar sürmesini temenni ederim. HATAY ‘ dan saygı ve sevgilerimle Ender TOPAL

KONYA İli denetçileri olarak, şahsınız nezdinde her aradığımızda yardımlarını esirgemeyen başkanımız Hüseyin DOĞAN ve diğer başkanlarımız sayesinde TFF temsilini üst düzeyde yaparak, kulüplere varlığımızı hissettirdiğimizi düşünüyoruz.

 

Sezonunda Hep beraber büyük emek harcadık, özverilerde bulunduk. Benim için güzel bir sezon oldu. Umarım Sizler içinde güzel bir sezon olmuştur.

Şahsım olarak mümkün olduğunca görevimi laikiyle yapmaya gayret ettin.

Genel Başkanımız Hüseyin Doğan ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ederim.

Allaha emanet olun.

Bize verilen bu göreve layık olmaya çalıştık. Tüm iyi niyet dileklerine katılıyorum ve emeği geçen tüm yöneticilere teşekkürlerimi arz ederim.

: Başta Süleyman Başkanım olmak üzere, emeği geçen herkese UŞAK ilinden sevgiler gönderiyor,. Ramazan AKKAYA.  UŞAK

Başta Enes Bey ve Faruk beylere çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber bütün sıkıntılara göğüs gerdiler. Büyük mücadelesi için genel başkanımız Hüseyin Doğan beye ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ama aslan payını bütün denetçilerle tek tek görüşen sabırlı hoşgörülü kibar bir insan olan sabah 8.00 gece 12. 00 dernekten ayrılmayan bu başarının mimarlarında n Süleyman Karataş başkanıma çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık. İsmail Baki Kocaeli

2021-2022 Sezonunda tüm emeği geçen arkadaşlarıma, yönetim kuruluna ve özellikle Kocaeli Şube başkanımız da olan Süleyman Karataş başkanıma, teşekkürlerimi sunuyorum. KOCAELİ MURAD MARMARA

SİİRT İli denetçileri olarak, her aradığımızda bizleri aydınlatan, bıkmadan, usanmadan her değişikliği zamanında bildiren, desteklerini esirgemeyen Hüseyin başkanımıza ve Süleyman başkanıma canı gönülden teşekkür ediyoruz, Allah birlik ve beraberliğiz daim eylesin. Herkese selamlar olsun.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

Emeği geçen tüm denetçi arkadaşlarıma Süleyman ve Hüseyin başkanlarıma verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla Türkiye genelinde TFSKD olarak hatasız bir sezon geçirdik. Başta koordinatörümüz olarak büyük katkı ve destek veren Süleyman Başkanımızın emeğine sağlık diyorum. Tabii ki manevi desteği yanında TFF nezdinde ve Dernek Genel Merkezi nezdinde verdiği katkı, destek ve moral motivasyondan dolayı Genel Başkanımız Sayın Hüseyin DOĞAN Beye çok teşekkür ediyorum. Her iki Başkanımızdan da Allah razı olsun. Emeklerine yüreklerine sağlık. Varlıkları ve hatırları var olsun… Onların şahsında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarıma selâm ve dualarımla…

Özelik ile genel başkanımız Hüseyin DOĞAN başkanımıza ve Süleyman KARATAŞ Başkanımıza verdikleri emekler için teşekkür ediyorum

Yeni sezonda birlikte olmak dileği ile herkese iyi akşamlar diliyorum

Balıkesir atama sorumlumuz Murat Durmuş’a emekleri için teşekkür ediyorum Ahmet ÇETİN BANDIRMA

Hüseyin DOGAN genel başkanımıza, gelişim liginde desteğini esirgemeyen Süleyman KARADAŞ baskınıma ve aranızda olmamı sağlayan Haluk GÖRÜN baskınıma çok teşekkür ederim

Başta bu denetçi görevinin mimarları Sayın Genel başkanım Hüseyin doğan ve süleyman karadaşa sonsuz teşekkür ederim çok Güzel iki sezonu [22:40, 06.06.2022] +90 552 221 31 74: Değerli hocalarım, değerli Başkanlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere denetçilik görevi iki sezon önce pandemi tedbirlerini kontrol etmek ve müsabakalarda TFF tarafından temsil eden kişiler olarak gönderildik. Pandemi sürecini ülkemizce bertaraf ettik. Birinci sorum budur.

Eğer denetçilik görevi devam edecek ise önümüzdeki sezon için TFF nezdinde eğitici bir seminer düzenlene bilir mi?

 

Ordu: Pandemi döneminde Türkiye Futbol saha komiserlerini elektrikler maçında Denetçi görevini vermekte emeği geçen başta Ali düşmez  Hüseyin Doğan başkanım Süleyman başkanım bizlere eğitmek için büyük zaman harcadılar bu senede görev alan tümden deneçi kardeşlerimizin hepsi hemen hemen görevini layıkıyla yerine getirdi büyük bir aile olduğumuzu ispatladığımızı düşünüyorum Bu görevi daha ileri üst seviyeleri taşımak için el birliğiyle çalışmamız gerektiğine inanıyorum 7/24 Telefonlarımıza bakan sorun olması gidermekte büyük özveriyle çalışan Süleyman Karataş kardeşimizde saygıyla selamlıyorum

Bizlere verilen görevleri laikiyle yerine getirip camiamızı en iyi şekilde temsil ettiysek ne mutlu bizlere herkese emeklerinden dolayı teşekkürler

Başta bu süreci büyük bir sorumluluk bilinciyle sürdüren değerli Süleyman Başkanımın ve herkesin emeğine sağlık. Geçmiş olsun.

Sevgili arkadaşlarım en başta Hüseyin Doğan Yönetim Kurulum ve bizlere gece gündüz katlanan Süleyman Karataş başkanıma emekleri ve denetçi arkadaşlarımızın gayretleri ile sezonu tamamladık hepinize teşekkür eder yeni sezonda buluşmak ve daha geniş kadro ile çalışmak üzere iyi tatiller diliyorum Aydın’dan selamlar

Burayı bir aile gibi düşünerek hareket ettim. Ve buranın bir parçası olduğum ve görev yaptığım için gerçekten çok mutlu oldum görevimi en güzel şekilde yaptım.

Temsil ettiğim kurumun misyonumu bilerek vizyonuna katkı sağlamak ve bu oyunun içinde olmaktan gurur duydum.

Bizlere denetçiliği layık gören Hüseyin DOĞAN başkanıma Ali Osman ÖZGÜL başkanıma yönetim kadrosuna

Bizlere atamalarda sıkıntımızda sevincimizde yardımcı olan

Süleyman KARADAŞ hocama sonsuz teşekkürler.

Numan COŞKUN İstanbul

Arkadaşlar, Biz çok büyük bir aileyiz.

Koca bir sezon sıcak soğuk yağmur kar demeden verilen görevleri tüm hassasiyet disiplin ve tarafsızlık içinde özverili bir şekilde yerine getirdik.

Bizlere olan güvenleri ve desteklerinden dolayı TFF koordinatörleri Sayın Enes Reşit oğlu ve Sayın Faruk Güney beylere, Genel Başkanımız Sayın Hüseyin Doğan bey ve ekibine bu görevin en büyük emektarı şube başkanım Sayın Süleyman Karataş’a teşekkür ederim.  İlhan Karabulut KOCAELİ

Güç birlikten doğar güçlüyüz çünkü birlikteyiz Sağ olun başkanlarımız sayenizde hep güzel günlere

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla

Mehmet Özlü Aydın: Bizlerin bu görevi yapabileceğini inanan ve bu görevi bize veren başta TASK genel başkanım sayın ALİ DÜŞMEZ başkanımıza gelişim ligleri koordinatörü OĞUZ ÇETİN hocamıza TFF koordinatörleri sayın ENES REŞİTOĞLU ve FARUK GÜNEY beylere genel başkanım sayın HÜSEYİN DOĞAN başkanıma bu görevde özveriyle var gücüyle çalışan SÜLEYMAN KARADAŞ  başkanıma vede Aydın da benide görev veren şube başkanım BAYRAM KURŞUNEL e çok teşekkür ederim inşallah verilen görevi layıkıyla yapmışızdır selamlar sunuyorum MEHMET ÖZLÜ (AYDIN)

[23:29, 06.06.2022] +90 532 511 40 29: Bu özel görevi almamızı sağlayan  Tfskd  Genel Başkanı Hüseyin Doğan hocama, Tfskd As Başkanı Ali Osman Özgül hocama, bizlerin her daim yanında olan Süleyman Karataş hocama ve tüm Genel merkez yönetimine, Tff Gelişim Liglerinin oynanmasinda emeği geçen Enes Reşit oğlu ve Faruk kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Bir Üniversite öğretim üyesi olarak,  bu görevi en iyi şekilde yapmamıza yardımcı olan İstanbul denetçisi Sezgin Piliç hocama ve Tfskd İstanbul Şube yönetimine teşekkür ediyorum.

Tüm Türkiye Saha Komiserleri Şubelerine ve denetçilerinde teşekkür ediyorum.

Biz büyük bir aileyiz. [23:32, 06.06.2022] +90 554 137 38 17: Başta başkanlarımız olmak üzere bize bu görevi layık görüp fırsat veren herkese teşekkür ederim Van saha komiserleri şube başkanı Ahmet başkana çok teşekkür ederim saygılar hayırlı geceler

Salih Aktaş Bolu: Bu görevi bizlere verilmesinde emeği geçen genel başkanım Hüseyin Doğan a asbaşkanıma Ali Osman Özgül e ve Süleyman başkanıma emekleri için teşekkür ederim. Bolu dan kucak dolusu selamlar

Emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyorum bizlerde bu görevi layıkıyla yerine getirmek için özverili çalışmalar yapmaya çalıştık her arkadaşınız en iyi şekilde yaptığına inancındayız, herkese saygılar sunarım

Kayseri denetçilerimiz adına bizlere verdiğiniz desteklerden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bizler böyle bir ailenin parçası olmaktan onur ve gurur duyduk. Bizlere ayırdığınız kıymetli zamanınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim. Şahsınızda bütün TFSKD ailesine saygı ve selamlar.

İlyas Öksüz Kayseri

Bu fırsatı tanıyan, yardımcı olan saygın insanlara teşekkür eder, çalışma gayretimizle onurlandırabildiysek gurur verici, emeği geçen herkese saygılar sevgiler. Afyonkarahisar adına Tahsin uza

[00:21, 07.06.2022] +90 535 246 66 42: Kütahya denetçilerimiz adına bizlere verdiğiniz desteklerden ve emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bizler böyle bir ailenin parçası olmaktan onur ve gurur duyduk. Bizlere ayırdığınız kıymetli zamanınız ve emekleriniz için çok teşekkür ederim. Şahsınızda bütün TFSKD ailesine saygı ve selamlar.

Kütahya TFSKD adına Mustafa Aya bakan.

2021-2022 Futbol sezonunda maçlarda görev almış ve görevini en güzel şekilde ifa etmiş bütün denetçi hocalarıma teşekkür ederim. Bu süreçte yanımızda olup her konuda yardımcı olan Süleyman Başkanıma, TFSKD Genel Başkanı Hüseyin Doğan’a ve ismini sayamadığım bütün başkanlara şükranlarımı sunuyorum. Bizler denetçi olarak üzerimize düşen vazifeyi en güzel şekilde icra etmeye çakıştık. Emeği geçen herkese teşekkür eder yeni sezonda buluşmak dileğiyle. Enes beye ve Faruk bey ede teşekkür ederim Gaziantep Hasan CİRO

Bu görevi bizlere layık gören başta Sayın TFF yetkilileri olmak üzere sayın genel başkanımız Hüseyin Doğan, Koordinatörümüz, Süleyman Karataş Başkan yardımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürler Denetçi görevini layıkıyla yaptığınıza inanıyorum

Değerli arkadaşlarım en başta Genel başkanım Hüseyin Doğan, Süleyman Karataş’ a emekleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca bana bu görevi layık gören, desteğini, tecrübesini, bilgisini esirgemeyen Hatay TFSKD Haluk Görün başkanıma teşekkürü borç bilirim.

Öncelikle biz saha komiserlerine gelişim liglerinde denetçi olarak görev almamızı böyle bir görevi bizlere kazandıran ve bu sayede bizlerinde hem maddi hem manevi birçok kazanım elde etmemizin önünü açan

Zor anlarda her zaman yanımızda olan Hüseyin başkanımıza Süleyman başkanımıza bizim tanımadığımız arka planda çalışan emek harcayan herkese kendim ve diğer tanıdık tanımadık bütün arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Bütün camiamıza sağlıklı huzurlu günler

Ali Başak Erzurum: Bu görevi bizlere layık gören başta Sayın TFF yetkilileri olmak üzere sayın genel başkanımız Hüseyin Doğan Koordinatörümüz Süleyman Karataş ve emeği geçen herkese teşekkürler. Denetçi görevini layıkıyla yaptığınıza inanıyorum. İnşallah bu görev bizlerde devam ederiz görev alan arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eder hepinizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum Allah’a emanet olun

Bu ligde görev almamıza vesile olan, başta genel başkanımız Hüseyin Doğan, bilgilendirme ve koordinasyonda üstün gayretlerine tanık olduğumuz Süleyman Karataş başkanıma sonsuz teşekkürler.. Ayrıca denetçi görevinin saha komiserleri tarafından yapılmasına karar veren TFF yetkililerine ve diğer tüm paydaşlara şükranlarımı sunuyorum. Adana da ve tüm illerimizde görev yapan denetçi arkadaşlarıma saygı ve selamlarımı sunar sağlıklı günler dilerim. Nihat Peksoy Adana.

Öncelikle herkese günaydın başta genel başkan Hüseyin Doğan Süleyman Karataş ‘a ve rahmetli başkanım Ercan Çelik ‘e çok tşk ederim emekleri çok üzerimizde önümüzdeki sezon görüşmek üzere iyi günler dilerim Berivan bülbül Diyarbakır

 

Çorum dan selamlar. Tüfad ailesinin bir ferdi olarak sizlerle çalışmaktan onur duydum.  Güzel ve ilgili yaklaşımlarından dolayı Hüseyin Bey ve Süleyman beye teşekkür ederim. Pandemi dolayısıyla birçok şey eksiklik olmuştur. Benim dikkatimi çeken ise birçok kulübün sahası kendine ait değil. Sahalar gençlik spora ait. Oradaki görevliler bizlere maç günü sahaları bize karşılıksız hazırladı. Bu benim ilimde böyleydi.

Bu görevi bizlere layık gören başta Sayın TFF yetkilileri olmak üzere Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Doğan Koordinatörümüz Süleyman Karataş ve emeği geçen herkese teşekkür eder, bu görevi layıkıyla yaptığımıza inanıyorum. Saygılar sunarak hepinize hayırlı günler dilerim.  Rıfat ÖZDEMİR Giresun Şube Başkanı

Başta Ali Düşmez başkanımıza TFSKD Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Doğan ve yönetim kuruluna Süleyman Karataş a tüm Şube Başkanları ve Şube başkanı olmayan illerde atama kurullarına ve tüm Denetçilere (Saha Komiserlerine ) Bu yılı mükemmel görev bilinci ile ifa edenlere teşekkür ediyorum. Biz Büyük Bir Aileyiz bunu bu geçen senede bu senede daha iyi gördük. Kişisel görüşüm Önerim Federasyon Temsilciliği Saha Komiserliğinden başlar ve alt yapısıdır görevlerimizde başarılı olmanın sırrı budur bu konuda çalışmaların yapılmasını ve aramızdaki başarılı genç arkadaşların üst liglerde Temsilciğe kapıların açılması en büyük temennimdir Doğan Beker

Bu görevi bizlere layık gören başta sayın TFF yetkilileri olmak üzere sayın genel başkanımız Hüseyin Doğan’a, Yönetim Kuruluna ve Koordinatörümüz Süleyman Karataşa ve emeği geçen herkese teşekkürler

TFF yetkilileri Oğuz Çetin yönetimindeki Enes Bey, Faruk beye bize verdikleri önem için Ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim. Saygılarımla Doğan Beker

Bu görevi bizlere layık gören Başta Sayın Ali Düşmez Genel Başkanımız sayın Hüseyin Doğan koordinatörümüz sayın Süleyman Karadaş sayın şube Başkanlarımız olmak üzere Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.  Allah emen et olunuz.

Levent Saha Komiseri: SAHA KOMİSERİ

 

Müsabaka öncesinde sahaya gelir,

Bütün kontrollerini üstlenir,

Hakeme esame listesi verir,

İşini aksatmaz saha komiseri.

 

Üzerinde lacivert fiyaka ceket,

Boynunda kravat yakada rozet,

Lacivert pantolon beyaz gömlek,

Maçlara renk katar saha komiseri.

 

Maçın güvenliği ondan sorulur,

Yakada resmi bir kartı bulunur,

Futbolun sevdası gönlünde durur,

Aşk ile yorulur saha komiseri.

 

Maç süresince oturmaz bir an,

Sahaya giremez akredite olmayan,

Hakemler staddan gittiği zaman,

Sahayı terk eder saha komiseri.

 

Camiamızın birliği daim olsun,

Bu sezonun simgesi ‘kardeşlik’ olsun,

Bütün hocalarıma başarılar dilerim,

Futbol sahaları barışla dolsun.

Levent DURMUŞ

FSKD Artvin Şubesi

 

Sayın genel başkanı…

 

BİZ HEP BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ;

Bu onurlu görevi almamızı sağlayan TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler sorumlusu Sayın Ali DÜŞMEZ Başkanıma, Gelişim Ligleri Direktörü Sayın OĞUZ ÇETİN’ e , TFF Gelişim Ligleri Koordinatörleri Sayın Enes REŞİTOĞLU ve Faruk GÜNEY ’e, TFSK Derneği Genel Bakanımız Sayın Hüseyin DOĞAN’ a , emeğini esirgemeyen bizlere her zaman yardımcı olan Kocaeli Şube Bakanımız Sayın Süleyman KARATAŞ’ a,  Ankara ilimizde bizlere bu görevi layık gören Şube Başkanımız Sayın Dilaver GÜRBÜZ’ e sonsuz teşekkür ederim.

Bu vesile ile bir sezon boyu büyük bir fedakârlık göstererek görev yapan Saha Komiserlerimiz ve Denetçi arkadaşlarımın ellerine ve emeklerine sağlık,

 

Ercan Ütücü Bursa: Bursa adına yazıyorum……

Gelişim ligi denetçiliği görevini kazanmamız da büyük çaba sarf eden genel mrk as başkanımız Ali Osman özgül ve devam eden süreçte genel başkanımız Hüseyin doğan ile birlikte hareket ederek Ali düşmez başkanımız ile yapmış oldukları görüşmeler sonucunda bizlere güzel bir hediye verdiler.

Genel başkanımız ve

As başkanımıza

Özverili çalışmalarından dolayı minnettarım.

Ayrıca bu işin mutfağında bulunan Başkan yardımcısı Süleyman karadaşı zor bir görevi başarı bir şekilde yürüttüğü için kutluyorum.

Her üç başkanımıza Bursa adına teşekkür ediyorum.

Emeğinize yüreğinize sağlık.

Emeği geçen bütün başkanlarımın arkadaşlarımın kardeşlerimin emeğine yüreğine sağlık biz büyük bir aileyiz yeni sezonda görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar

Turgay Bşk Trb: Başta genel başkanımız HÜSEYİN DOĞAN olmak üzere,  Sayın Ali DÜŞMEZ başkanımıza,  Ali Osman ÖZGÜL abimize, TFF gelişim ligleri sorumlusu arkadaşlarımıza, tüm denetçilerimizin 24 saat bir telefon kadar yakınlarında olan Kocaeli subye başkanım,  genel başkan yardımcımız gelişim ligleri koordinatörümüz Süleyman KARADAS abimize ve emeği gecen tüm denetçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım TURGAY KURT (TRABZON)

 

Vakif Demir: Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ayrıca Duayen Balıkesir Saha Komiserleri Dernek Başkanımız A. Hikmet AKKAŞ a teşekkür ediyorum. Balıkesir Denetçilerinden Zekeriya YALIN.

Batman şubesi olarak şehirlimizde denetçilik görevimizi yerine getirirken bizlere olan güvenleri ve destekleri için başta değerli; TFF Gelişim Direktörümüz sayın Oğuz Çetin ‘e   TFF koordinatörleri Enes Reşit oğlu ve Faruk Güney ile Değerli Başkanımız Sayın Hüseyin Doğan ve ekibine , bu organizasyonun emektarı Süleyman Karataş Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tüm illerde camiamızı üyelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum. Yeni sezonda buluşmak dileğiyle…

Ali Osman İst Kom:

SAYIN ERCAN BAŞKANIMA SAYIN TURGAY BAŞKANIMA SAYIN SALIH BAŞKANIMA SAYIN MUSTAFA RIDVANLARA SAYIN BURHAN KAHVECİ YE SAYIN NUMAN COŞKUNA BU IYI DILEKLERI IÇIN AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM BU ARKADASLARIMA BU HİZMET AZ BILE BENIM ŞANA ŞÖHRETE HIC IHTIYACIM YOK AMA HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL BİRŞEY BEN DENETÇİ CAMIASINI TÜRKIYE YE KAZANDIRIRKEN 19 DERECE TANSİYONLA DA MÜCADELE ETTIM VE 20 DAKİKADA SAYIN ALÎ DÜŞMEZ BAŞKANIMIN ONAYI ILE ALDIM BAŞTA ALÎ DÜŞMEZ BAŞKANIMA GÖSTERİLEN ILGIDEN HIC MENNUN DEGILIM KOMUTAN ALI DÜŞMEZ SEBEBİ BEN VE GENEL BAŞKANIMIZ ÇALIŞAN SÜLEYMAN KARATAŞ HEPSİ BU AMA BU DÜNYADA NE KADAR YOKUŞ VARSA O KADAR DA INIS VAR BEN EMEĞIMI KİMSELERE PEŞKEŞ ÇEKTIRMEM BENI HATIRLAYAN ARKADAŞLARIMA KUCAK DOLUSU SELÂMLAR

GENEL MERKEZ AS BAŞKANI ALÎ OSMAN ÖZGÜL

Emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun Ali Osman Başkanım. Vesile ile şahsınızda tüm emeği geçenlere ve bu görevi layıkıyla hatasız yürüten tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepinize gelecek sezonlarda da başarılar dilerim

Metin Çarıkçı: Emeği geçen TFSKD genel başkanımız Hüseyin Doğan ve Genel Başkan yardımcımız Ali Osman başkanımıza bize her zaman destek olan Süleyman Karataş başkanıma çok teşekkür ederim.

TFSKD GELİŞİM LİGLERİ WAATSAP PAYLAŞIMINDAN

Arkadaşların ortak yazılarını ve görüşlerini aktarmaya çalıştık.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş