6 RİZE’Lİ RESSAM İKBAL’İN GÖNLÜNDE BULUŞTU

6 RİZE’Lİ RESSAM İKBAL’İN GÖNLÜNDE BULUŞTU Aromatik L-Amino Asit Dekarboksilaz yetmezligi (AADC) hastası olan 4 yaşindaki İkbal MERAL için, Rize’li resim ogretmenleri ve dostları, Istanbul’da yapilacak sergiyle ele ele veridiler…

6 RİZE’Lİ RESSAM İKBAL’İN GÖNLÜNDE BULUŞTU
Son Güncelleme: Bu Haber 353 views Whatsapp

6 RİZE’Lİ RESSAM İKBAL’İN GÖNLÜNDE BULUŞTU

Aromatik L-Amino Asit Dekarboksilaz yetmezligi (AADC) hastası olan 4 yaşindaki İkbal MERAL için, Rize’li resim ogretmenleri ve dostları, Istanbul’da yapilacak sergiyle ele ele veridiler. Sergiden elde edilen gelir bu minik yavrunun tedavisinde kullanılacak.
Rize’li Ressamlarımız Sevinç Mercan, Arzu Arslan, Serpil Kebabçı, Semiha Sabuncu, Yasemin Kebabçı Öztürk, Emine Kuvvet Terzi nin 38 eserinden oluşan İkbal Resim Sergisi 29 Eylül’de Bahçelievler Belediye Başkanı Dr Hakan Bahadır tarafından açıldı..
Sergi 3 Ekim 2021’e kadar Siyavuşpaşa Köşk’ünde Bahçelievler Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği’nin desteği ile açık kalacak. Gelirinin Tümü  (AADC Hastalığı olan) İkbal Meral’in tedavisi için kullanılacak.
Ülkemizde ne güzel şeyler oluyor ikbal için gönül birliği etmiş Rizeli Ressamlar “insanlık ölmedi” dedirtti ve destek olan tüm dostlara teşekkürlerini ilettiler.

Haber : yasemin Özçelik

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş