“5N1K GÖZÜYLE KUR’AN’A YOLCULUK” KİTAPÇILARDA

Haber: Dilek ONAY CAN Prof Dr Şaban Şimşek’in 5 yılı aşkın sürede yoğun emek vererek kaleme aldığı “5N1K Gözüyle Kur’a’na yolculuk” isimli kitap İstanbul tıp kitapevi tarafından yayımlandı. “5N1K Gözüyle..

“5N1K GÖZÜYLE KUR’AN’A YOLCULUK” KİTAPÇILARDA
Son Güncelleme: Bu Haber 320 views Whatsapp

Haber: Dilek ONAY CAN

Prof Dr Şaban Şimşek’in 5 yılı aşkın sürede yoğun emek vererek kaleme aldığı “5N1K Gözüyle Kur’a’na yolculuk” isimli kitap İstanbul tıp kitapevi tarafından yayımlandı.

“5N1K Gözüyle Kur’an’a yolculuk” isimli baş ucu kaynağı niteliğindeki kitap bir kaç gün içinde tüm seçkin kitapçılarda raflarda yerini alacak

Prof.Dr.Şaban Şimşek kitabına deyim yerindeyse, 5 yılı aşkın bir zaman 5 bin saatten fazla, emek verdiğini söyledi.

Simşek sözlerine şöyle devam etti;“Bugün günlerden nedir saat kaçtır” demeden ölesiye çalıştığım bu Kur’ân terkibi.Kesinlikle kolay anlaşılır, akıcı üslubu şiirsel anlatımı ve bugünkü mana kodlarıyla artık insanımızın hizmetinde”olacaktır.Allah(cc) şahidimdir ki bir müslüman olarak ben vazifemi yaptım. Gayri bundan sonraki sorumluluk sizlerindir.”dedi

Prof.Dr.Şaban Şimşek”Kitabımı “ben meallerden, tefsirlerden bir şey anlamıyorum diyen herkese ithaf ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

“5N1K Gözüyle Kur’an’a yolculuk”Kitabı Aşağıdaki linkten internet üzerinden de temin edilebilir.

https://istanbultip.com.tr/urun/kurana-yolculuk

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş