5 yılda İkizdere’de önemli hizmetler yaptık

MHP’Lİ BAŞKAN; İTTİFAK ORTAĞI’NİN TAŞIMALI SEÇMENE İHTİYACI YOK BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ TAŞIMALI SEÇMENİ KURŞUN ASKER BENZETTİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-31 Mart yerel seçimi için adayların kesinleşmesiyle siyaset ısınmaya başladı. İlçede..

5 yılda İkizdere’de önemli hizmetler yaptık
Son Güncelleme: Bu Haber 162 views Whatsapp

MHP’Lİ BAŞKAN; İTTİFAK ORTAĞI’NİN TAŞIMALI SEÇMENE İHTİYACI YOK

BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KARAGÖZ TAŞIMALI SEÇMENİ KURŞUN ASKER BENZETTİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-31 Mart yerel seçimi için adayların kesinleşmesiyle siyaset ısınmaya başladı. İlçede taşımalı seçmen yazılmasına dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ taşımalı seçmen kurşun askere benziyor’’ açıklamasını yaptı.

31 Mart seçimi için MHP’nin tekrar İkizdere Belediye Başkan adayı olan Hakan Karagöz ilçede ilçe dışından, ilçede yaşamayan taşımalı oy yazıldığını söyledi. Başkan Karagöz’’ Seçim sürecine girdik artık, seviyeyi koruyarak konuşabiliriz. Bugün bir konuşmaya şahit oldum. MHP Rize kadın kollar başkanımız Rize Merkez’de seçim çalışmasında bir vatandaşımızın kapısını çaldı ve hâl hatır sorup seçim sürecinde olduğumuzu ve oylarına talip olduğumuzu söyledi nazikçe. Ev sahibi hanımefendi nazik bir şekilde ben de sizdenim ancak oyum burada değil nerde diye sorduğunda başkanım? Hanım efendinin cevabı İKİZDERE ‘de oyumuzu oraya aldık evimizden üç kişi ile beraber. Niçin diye sordu başkanımız, niye İkizdere? Hanımefendinin cevabı komşumuz İkizdere’de Belediye başkanı adayı rica ettiler biz de kıramadık!

Taşımalı seçmen Cumhurbaşkanı partisine yakışmadı

Bu mudur olay! Duyuyoruz Trabzon’dan, Giresun’dan, Artvin’den ve daha birçok yerden alakasız insanları getirip İkizdere’de kurşun asker! Yapmışlar taşıma, devşirme oy getirmişler, hatta orman memurlarına görevlendirme yazarak ikametgâh nakili yapmışlar, aslında hülle ile gizleyerek suç işliyorlar. Mevcut ittifak ortağımız, Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın partisi, kendi memleketinde, hele ki cumhurbaşkanlığı seçiminde %88,35 (bizlerin de oyları ile) Rize’de en yüksek oy oranını aldığı bir yerde AK Partinin bu kurşun askerlere ihtiyacı yok, bu sayın Cumhurbaşkanımızın hedeflerine, emeklerine hakarettir, İkizdere’nin geleceğine hainliktir, gençlerimize haksızlıktır, hırsızlıktır buda günahtır ve benim İkizdereli vatandaşlarım bu günaha ortak olmaz.

: https://gazete53.com/5-yilda-ikizdere…hizmetler-yaptik/ ‎

5 yılda İkizdere’de önemli hizmetler yaptık

Eğer seçimin karşılığı hizmetse 5 yıl boyunca İkizdere’mizin 60-70 yıllık sorunlarını çözdük, çözmeye devam ediyoruz önümüzdeki projeler İkizdere’yi “ bir tık” ( rakibimizin tabiri) ileriye götürmeyecek biz İkizdere’yi bölgenin cazibe, çekim merkezi yapacağız bunun iddiasındayız ve yapacağız İnşallah şu kısa dönemde neler yapabileceğimizi gösterdik .

Allah aşkına İkizdere’nin gelişimini, büyümesini, çekim merkezi olmasını, gençlerimizin göç etmemesini hatta geri dönüşlerini bu “kurşun askerler mi” (taşıma oylar) engelleyecek? Benim İkizdereli hemşerilerim buna asla izin vermez buna tüm kalbimle inanıyorum. Mesele Hakan Karagöz meselesi değil, Mesele İkizdere’nin gelişimi meselesi’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş