45. DAKİKADA GELEN MUTLULUK

45. DAKİKADA GELEN MUTLULUK Çaykur Rizespor ilk yarının sonunda 45. dakikada attığı gol ile ligin 4. haftasında liderlik koltuğuna oturayım dedi. Trabzon spor galibiyetinden sonra Rizespor bu maçı almak zorundaydı…

45. DAKİKADA GELEN MUTLULUK
Son Güncelleme: Bu Haber 221 views Whatsapp

45. DAKİKADA GELEN MUTLULUK

Çaykur Rizespor ilk yarının sonunda 45. dakikada attığı gol ile ligin 4. haftasında liderlik koltuğuna oturayım dedi.

Trabzon spor galibiyetinden sonra Rizespor bu maçı almak zorundaydı. Deplasmanda kazan iç sahada kazanma demek olmazdı. ligin dördüncü haftasında zorda olsa Rizespor beklediği üç puanı tek golle aldı.

Milli maç arası Rizespor dahada güçlenerek arayı tamamlaması lazım. Zira lig çok uzun bir maraton Kulübeye baktığın zaman düşünmeyeceksin.

Bizlerde arkamıza yaslanıp rahat bir şekilde maçlarımızı izleriz diye düşünüyorum. Çaykur rizespor ikinci yarıda hem golleri düşündü hemde skoru korumak için elinden gelen bütün cabaları gösterdiler. Başta teknik sorumlu ve talebeleri üç puanla sahadan ayrılmanın mutluluğunu yaşarken tribünlerde atmacaları yanlarına çağırarak sevgi gösterisinde bulundular.

Her şey meşin yuvarlağın  filelerle buluşması. İşte o an herkes pür neşe oluyor.

Son iki galibiyetin tesadüf olmadığını ispatladılar. Bundan böyle başka üç puanlar alarak Rizespor’un sağlam basarak yerini koruması gerekir.

Taraftarlar gereğini fazlasıyla yaptılar hiç durmadılar. Yönetim tam tekmil olarak tribündeydi. Herkes elini taşın dibine koydu diye düşünüyorum. 45. dakikada gelen mutluluk bambaşka bir duygu.

puan aldıkça, galip geldikçe taraftarlar stadyuma daha kalabalık gelir, Tam takımla savunma tam hücum

NOT: Tribünlerde 5080 kişi yerlerini almıştı.

HABER: NECATİ DİLİ

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş