4 MEVSİM 365 GÜN TURİZM ÇALIŞMASI UNUTULDU

http://: https://gazete53.com/4-mevsim-365-gun…lismasi-unutuldu/ ‎ÇİFTEKÖPRÜ VE OVİT PROJESİ NE ZAMAN 4 MEVSİM 365 GÜN TURİZM ÇALIŞMASI UNUTULDU İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Rize’de 4 mevsim Turizm yapılması için İl Özel İdaresi tarafından başlatılan projenin ne..

4 MEVSİM 365 GÜN TURİZM ÇALIŞMASI UNUTULDU
Son Güncelleme: Bu Haber 54 views Whatsapp

http://: https://gazete53.com/4-mevsim-365-gun…lismasi-unutuldu/ ‎ÇİFTEKÖPRÜ VE OVİT PROJESİ NE ZAMAN

4 MEVSİM 365 GÜN TURİZM ÇALIŞMASI UNUTULDU

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Rize’de 4 mevsim Turizm yapılması için İl Özel İdaresi tarafından başlatılan projenin ne zaman sona ereceği belirsizliğini koruyor.

Turizm master planı yapılıyordu

İl Özel İdaresi tarafından Rize’de 4 bölgede 4 mevsim 365 gün sürdürülebilir turizm yapılması amacıyla çalışmalar başlatılmıştı. İkizdere’nin Ovit Bölgesi ve Çifteköprü Köyü, Güneysu’da Handüzü Yaylası ve Ardeşen’de Deremezra bölgesinde iki yıl kadar önce hazırlandığı belirtilen projenin ne zaman hayata geçeceği merakla bekleniyor. Doğu Karadeniz Bölgesinin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Rize, eşsiz yaylalarıyla 4 mevsim de ön plana çıkıyor. Yerli ve yabancı turistin yoğun ilgi gösterdiği bölgenin ekonomik, sosyal ve fiziki tesisleşme bakımından canlanması için çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Rize’de yaklaşık 2 yıl önce 4 mevsim yaşanılabilir turizm için çalışmalara başlanmıştı.

İkizdere ilçesine bağlı Ovit Bölgesi’nin “Dört Mevsim Zirve Tatili”, Güneysu ilçesinin Handüzü Yaylası’nın “Dağ Yolculuğu”, Ardeşen Deremezra Bölgesi’nin “Geleneksel Köy” ve İkizdere Çifteköprü Bölgesi’nin de “Sağlık Vadisi” olarak master planları ve 2’şer katlı yöreye uygun yapıların inşa edilmesi uygun görülmüştü.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş