Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’ndan Maç Sonu Açıklaması

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’ndan Maç Sonu Açıklaması Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Açıklama şöyle: “Şükürler olsun. Son saniyede attığımız gol bize çok mesajlar verdi. Bu..

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’ndan Maç Sonu Açıklaması
Son Güncelleme: Bu Haber 455 views Whatsapp

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’ndan Maç Sonu Açıklaması

Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor-Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Açıklama şöyle:

“Şükürler olsun. Son saniyede attığımız gol bize çok mesajlar verdi. Bu şansızlığımızın döndüğünü gösterdi en azından. Bugün çok öenmli bir maçı kazandık. Fakat oyuncularımın kazanma stresine bağlı sahada yapamadığı şeyler var. Eksik olduğumuz durumlar var. Şimdi daha ciddi bir şekilde bunları tamamlamalıyız. Arayı kapatmalıyız. Daha çok çalışmak zorundayız. Bundan sonra her maçımız da bu şekilde geçecek. Buna da herkesin hazırlıklı olması lazım.

3 puanlı sistemde hiçbir şey belli olmaz. Bazen olumsuz bir periyoda giriyorsunuz. 3-4 maçı arka arkaya kazanamıyorsunuz. Daha fazlası da oluyor biz de olduğu gibi. Bazen de moralle beraber bir seri yakalayabilirsiniz. Ben inanıyorum; hedefimize ulaşacağız sezon sonunda.

Taraftarımız son dakikalarda bazı tepkilerde bulundular. Haklılar, hiçbir şey diyemem. Bu zamana kadar durmaları, bence çok önemli bir takıma sahip çıkma görüntüsüdür.  Ama onlardan ricam; bu işi başaracaksak hep beraber başaracağız. Hiç kimeyi aramızdan eksiltmeden, kimseye suçu yüklemeden hep birlikte bu işi başaracağız. Onlar da her zaman yanımızda olsunlar. Çünkü her maçı kazanma şansımız yok. Bundan sonra da kaybedeceğimiz maçlar olacak. Birlik ve beraberliğimizi kaybetmezsek hedefimize ulaşırız. Kaybdersek maç kazansak bile işimiz zor. Bu takımın bu durumda olması hepimizin eseri. Buradan çıkmak için bir yol arıyorsak bunu hep beraber başarabilriz.

Maç öncesi kalp nakli bekleyen bir kızımız bize bir çiçek göndermiş sağolsun. Hem teknik ekibin hem de oyuncu abilerinin yanında olduğunu ve kalbinin bizimle beraber olduğunu yazmış. Biz de buradan bu galibiyeti Esila’ya hediye ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da antrenmana bekliyoruz.”

HABER ÇAYKUR RİZESPOR HABER SİTESİ

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.