FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ VE FUTBOLUN PAYDAŞLARI BURSA DA BULUŞTU

FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ VE FUTBOLUN PAYDAŞLARI BURSA DA BULUŞTU   Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı MEHMET METİN ALTAY yönetim kurulu toplantısı Bursa da yapıldı. Genel Başkan Hüseyin Doğan..

FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ VE FUTBOLUN PAYDAŞLARI BURSA DA BULUŞTU
Son Güncelleme: Bu Haber 453 views Whatsapp

FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ VE FUTBOLUN PAYDAŞLARI BURSA DA BULUŞTU

 

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı MEHMET METİN ALTAY yönetim kurulu toplantısı Bursa da yapıldı.

Genel Başkan Hüseyin Doğan başkanlığında yönetim kurulu Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşen genel kurul sonrası yeni yönetim ile ilk toplantısını Bursa da gerçekleştirdi. Gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısına TFSKD Genel Merkez kurucusu ve 3. Dönem başkan yardımcısı olan Metin Altay anısına Bursa da yapıldı.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Bursa Şube başkanlığının ev sahipliğinde Kırcı Otelde gerçekleşen toplantıya Türkiye geneli saha komiserleri eşleriyle birlikte katılıp 3 gün süreyle toplantı devam etti.

Genel başkan Hüseyin Doğan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıya çok sayıda futbolun paydaşları katılım sağladı. TFF Başkan vekili ve Aynı zamanda Türkiye Amatör spor kulüpleri Konfederasyonu başkanı Ali Düşmez toplantının onur konuğu olarak toplantıya değer kattı. Toplantıya Ali Düşmez ile birlikte;  TASKK yönetim kurulu üyesi ve İstanbul İl Temsilcisi Muhammed Ali Tanrıyaşükür, TFF Bölge müdürü Atilla Dönmez, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Bursa ASKF Başkanı Osman Kılıç, Bursa TÜFAD Başkanı Metin Begüm, Bursa TFHGD Başkanı  Özgür Uçak, Yenişehir Belediye başkanı aynı zamanda Bursa TFHGD Başkan vekili Davut Aydın, Bursa il temsilcisi Mustafa Beşen, Bursa Büyük Şehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Nurullah Yıldız, Bursa ASKF önceki dönem başkanlarından ve Konfederasyon onur kurulu üyesi Cemal Vardar, Bursa ASKF onursal başkanı Ayhan Barışıcı, Bursa TFSKD şube başkanı Ercan Ütücü,Eski Bursasporlu futbolcu ve Teknik direktör Sedat Özbağ, Bursa ASKF yönetim kurulu üyesi ve Yıldırım Kulüpler Birliği başkanı Çetin Yıldız katılarak bilgilendirme, Türkiye ve Bursa amatör sporu değerlendirildi.

Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanı Hüseyin Doğan yaptığı konuşmada; toplantıya iştirak eden tüm katılımcılara başta TASKK başkanı Ali Düşmeze derneğin kuruluş aşamasında ki katkılarından ve vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

TASKK Başkanı Ali Düşmez ise “Ülkemiz pandemi ile geçirdiğimiz yaklaşık 1.5 yıldan beri futbolu yöneten bizlerde zor bir süreçten geçiyoruz. Geçtiğimiz sezon Amatör liglerde sadece Bölgesel Amatörü hızlandırılmış bir şekilde oynatabildik, maalesef diğer branşlarda ligleri oynatamadık ama bu sezon şartlarımızı sonuna kadar zorlayıp ligleri oynatacağız, alt yaş gruplarında bazı yaş gruplarını birleştirerek oynatacağız, BAL’ın 30 Ekim gibi tarihini belirledik, grupları ve statüyü bir hafta içerisinde açıklayacağız, uzak deplasman yapmayı düşünmüyoruz. Bursa ilinin Bölgesel Amatör ligde 4 olan kontenjanını bu süreçte Osman Kılıç başkanımın ve bizlerin büyük uğraşları sonucu 9 takıma çıkardık. Sporun tüm paydaşlarına ve takımlarımıza yeni sezon da başarılar diliyorum” diyerek Bursa da çok dostunun olduğunu ve büyük değer verdiğini belirtti.

Daha sonra katılımcılara TFSKD ne verdiği destekten ve katkılardan dolayı genel merkez tarafından plaket takdim edildi.

 

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.