Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize’de Memleketi Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere-İkizdere yolu ile Hurmalık tünelleri ve bağlantı yollarının açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 günlük program için Memleketi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize’de
Son Güncelleme: Bu Haber 357 views Whatsapp

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize’de

Memleketi Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere-İkizdere yolu ile Hurmalık tünelleri ve bağlantı yollarının açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 günlük program için Memleketi Rize’ye geldi. Erdoğan programının ilk durağında İkizdere ilçesinde 38 km’lik İyidere-İkizdere yolu ile Hurmalık tünelleri ve bağlantı yollarının açılış törenine katıldı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yolun Avrupa’dan gelip Orta Asya’ya uzanan Kafkasya koridorunun en önemli güzergahlarının birinin üzerinde yer aldığını belirtti.

Projenin Rize-Mardin hattındaki kuzey-güney ulaşım aksının da en kritik yerinde yer aldığını söyleyen Erdoğan, “İyidere Lojistik Limanı’nın da devre girmesi ile çok sayıda firma bölgede üretim ve lojistik hizmetine başlayacaktır. Bu bölgemizde yaptığımız her yatırımın ülkemize çok ciddi geri dönüşleri olacağından şüphe duymuyoruz. Yarın da Salarha Tüneli’nin açılışını yaparak Rizemizin kuzeyi ile güneyini birleştireceğiz. Rize’nin büyüme genişleme konusunda hareket alanı fevkalade artacaktır” dedi.

Erdoğan, konuşmasının ardından kurdeleyi keserek tünellerin resmi açılışını gerçekleştirmiş oldu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş