-BAŞKAN ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARINI DİNLİYOR

RİZE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER BAŞKANININ MESLEKTAŞLARINI ZİYARETİ MEMNUNLUKLA KARŞILANIYOR -BAŞKAN ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARINI DİNLİYOR İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Turan Akbulut’un esnaf arkadaşlarını ziyaret ederek şikâyetlerini dinlemesi memnunlukla..

-BAŞKAN ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARINI DİNLİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 442 views Whatsapp

RİZE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER BAŞKANININ MESLEKTAŞLARINI ZİYARETİ MEMNUNLUKLA KARŞILANIYOR

-BAŞKAN ZİYARETİNDE MESLEKTAŞLARINI DİNLİYOR

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Turan Akbulut’un esnaf arkadaşlarını ziyaret ederek şikâyetlerini dinlemesi memnunlukla karşılandı.

Sahil Kamyonet Durağını ziyaret ederek esnaf arkadaşlarının sıkıntılarını dinleyen Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Turan Akbulut’ Her daim şoför esnafımızın yanında olmaya çalışıyorum. Zor bir hizmet yapan arkadaşlarımın güvenli ve sağlıklı hizmet yapmasını isteriz. Cemiyet olarak her sıkıntılarında biz yanlarındayız. Bu çalışmalarımızda bize her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımız Rahmi Metin Beye ve Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Taviloğlu’na, Ulaşım Müdürü Sinan Çap’ a Kamyonetçi esnafım adına teşekkür ederim. Halkımıza en güzel hizmet için bütün kurumlarımızla işbirliği ve yardımlaşma içinde çalışmalarımızı gösteriyoruz ’dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş