Trabzonspor’da 5 isim için veda maçı!

Trabzonspor’da 5 isim için veda maçı! Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen 5 ismin sözleşmesi tamamlanıyor.  Trabzonspor, Trendyol Süper Lig‘de 2023-2024 sezonunun son maçında bu akşam 19.00’da Ankaragücü’nü konuk edecek. Trabzonspor –..

Trabzonspor’da 5 isim için veda maçı!
Son Güncelleme: Bu Haber 158 views Whatsapp

Trabzonspor’da 5 isim için veda maçı!

Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen 5 ismin sözleşmesi tamamlanıyor.

 Trabzonspor, Trendyol Süper Lig‘de 2023-2024 sezonunun son maçında bu akşam 19.00’da Ankaragücü’nü konuk edecek.

Trabzonspor – Ankaragücü maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğla’nın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. 4. hakem ise Cihan Aydın olacak.

5 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Trabzonspor’da takıma kiralık olarak katılan Mehmet Can Aydın, Onuachu, Berat Özdemir ve Benkovic’in yanı sıra 1 yıllık sözleşme yapılan Pepe’nin kontrat süreleri doluyor.

Bordo mavili ekip, Mehmet Can Aydın için satın alma opsiyonunu kullanmazken, Benkovic’in de kiralanması için opsiyon kullanılmayacak.Yüksek maliyeti ve sakatlıklardan ötürü beklenen katkıyı veremeyen Pepe için de yeni bir girişim yapılması beklenmiyor.

Trabzonspor’un, şartların uyması halinde Berat Özdemir için yeniden temasa geçebileceği öğrenilirken, Paul Onuachu için ise Southampton ile kiralama formülü üzerine görüşmeler devam ediyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş