Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı

http://: https://gazete53.com/21171-2/Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı Rize’nin Güneysu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kiÅŸi hayatını kaybetti, bir kiÅŸi de yaralandı. Sabah erken saatlerde Bulutlu Köyü’nde gerçekleÅŸen kaza,..

Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı
Son Güncelleme: Bu Haber 197 views Whatsapp

http://: https://gazete53.com/21171-2/Rize’de Trafik Kazası 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize’nin Güneysu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kiÅŸi hayatını kaybetti, bir kiÅŸi de yaralandı.

Sabah erken saatlerde Bulutlu Köyü’nde gerçekleÅŸen kaza, 53 AAR 185 plakalı aracın sürücüsü Yasin KeleÅŸoÄŸlu’nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ÅŸarampole yuvarlanmasıyla meydana geldi. Kazayı haber alan saÄŸlık ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Ä°tfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan sürücü Yasin KeleÅŸoÄŸlu, olay yerinde yapılan saÄŸlık kontrolünde hayatını kaybettiÄŸi belirlendi. Yolcu konumundaki Ozan Bayrak ise yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı, ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip ErdoÄŸan Ãœniversitesi Rize EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının durumunun ciddiyetini koruduÄŸu öğrenildi. Kazayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

 

AdminAdmin

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriÅŸ
betnis
yakabet giriÅŸ