*21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 21.02.2024 günü ilimiz merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada; *21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Müdürlüğümüzce 2 şahıs..

*21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.
Son Güncelleme: Bu Haber 66 views Whatsapp

Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde 21.02.2024 günü ilimiz merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada;

*21 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir.

Müdürlüğümüzce 2 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup A.E. isimli şahıs yapılan işlemlerin akabinde çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Soruşturmanın genişletilmesi ile silah ticaretine aracılık ve imalatını gerçekleştirdiği tespit edilen 1’i İstanbul ilinde olmak üzere 2 şahıs daha yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapılmış olup konu ile ilgili toplam 3 şahıs (A.E., O.S., Y.A.) çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İlimiz genelinde suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş