2 VALİ ARASINDA GÜVENLİK TOPLANTISI

2 VALİ ARASINDA GÜVENLİK TOPLANTISI TÜRKİYE-İRAN GÜVENLİK TOPLANTISI HAKKÂRİ-YÜKSEKOVA’DA YAPILDI İSMET KÖSOĞLU Rize’de görev yapmış önemli bürokratlardan olan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık Iran Urmiye Valisi ile 54.Alt Güvenlik toplantısını Hakkâri’de..

2 VALİ ARASINDA GÜVENLİK TOPLANTISI
Son Güncelleme: Bu Haber 187 views Whatsapp

2 VALİ ARASINDA GÜVENLİK TOPLANTISI

TÜRKİYE-İRAN GÜVENLİK TOPLANTISI HAKKÂRİ-YÜKSEKOVA’DA YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de görev yapmış önemli bürokratlardan olan Hakkâri Valisi İdris Akbıyık Iran Urmiye Valisi ile 54.Alt Güvenlik toplantısını Hakkâri’de yaptılar.

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık başkanlığındaki Türk heyeti ile Urmiye Valisi Gulamhüseyin Ammarî başkanlığındaki İran heyeti arasında 54.Alt Güvenlik Komite toplantısı yapıldı. Toplantıda iki ülkenin sınır güvenliği, ticareti, bunlara ilişkin sorun ve çözüm önerileri görüşüldü. Vali İdris Akbıyık başkanlığındaki Türk heyeti ile Urmiye Valisi Gulamhüseyin Ammarî başkanlığındaki İran heyeti, gerçekleştirilen 54.Alt Güvenlik Komite Toplantısı sonrasında Yüksekova ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek alışveriş yaptılar.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş