19 Mayıs Rize’de Nutuk’la kutlandı  

19 Mayıs Rize’de Nutuk’la kutlandı   19 Mayıs’ta Çamlıhemşin ile Hemşin’deki ilk ve ortaokul öğrencilerine Atatürk’ün ‘Nutuk’u dağıtıldı. Çamlıhemşin Hemşin Vakfı, Çamlıhemşin Eğitim ve Kültür Derneği ile Hemşin Sosyal Sorumluluk Gelişim..

19 Mayıs Rize’de Nutuk’la kutlandı  
Son Güncelleme: Bu Haber 253 views Whatsapp

19 Mayıs Rize’de Nutuk’la kutlandı  

19 Mayıs’ta Çamlıhemşin ile Hemşin’deki ilk ve ortaokul öğrencilerine Atatürk’ün ‘Nutuk’u dağıtıldı.

Çamlıhemşin Hemşin Vakfı, Çamlıhemşin Eğitim ve Kültür Derneği ile Hemşin Sosyal Sorumluluk Gelişim ve Spor Kulübü Derneğinin organize ettiği kampanya kapsamında toplam 1000 adet Nutuk, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramında öğrencilere hediye edildi.

Kampanyayı, Hemşin Sosyal Sorumluluk Gelişim ve Spor Kulübü Derneğinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiklerini söyleyen Dernek Başkanı Metin Aydın, “Öğrencilerimiz bugünün çocuğu yarının büyüğü, geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Hemşin İlçemiz Merkez İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilerimize Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, çocuklar için sadeleştirilmiş eseri “NUTUK” kitabını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi dağıtımını gerçekleştirdik.” dedi.

Nutuk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin, nereden başlanıp, hangi olumsuz koşullar altında, hangi engel ve aşamalardan geçilerek nasıl kurulduğunu, belgelerle anlatan anıtsal bir eseridir.

Başkan Aydın, kampanya dağıtım sürecinde desteklerinden dolayı başta Kaymakam Sedat Sezik olmak üzere, Okul Müdürü Mustafa Öner Hatırnaz’a, Müdür Yardımcısı Hızır Arslan’a, öğretmenlere ve bütün öğrenciler ile dağıtım sürecine katkı sağlayan Hemşin Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahar Mahallesi Muhtarı Sabri Kobal’a, Hilal Köyü Muhtarı Sercan Kutlu’ya, dernek adına okuldaki dağıtım programına katılan Dernek Saymanı Zeki Ataman ile derneğin Hemşin temsilcisi Ercan Gürdal’a ve kitapların tedariğinde katkısı olan dernek üyelerine destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.