GENÇLİK YILLARINDA KALAN TARİHİ RESİM (BÖLUM 11)

  GENÇLİK YILLARINDA KALAN TARİHİ RESİM (BÖLUM 11) Bana ulaşan tüm bilgileri arşivleri sırasıyla bu sayfadan yayınlamaya gayret ediyorum. Siyah beyaz bu fotoğrafları tarihin sayfalarında yerlerini alır düşüncesindeyim. Sevki Kolçak..

GENÇLİK YILLARINDA KALAN TARİHİ RESİM (BÖLUM 11)
Son Güncelleme: Bu Haber 292 views Whatsapp

 

GENÇLİK YILLARINDA KALAN TARİHİ RESİM (BÖLUM 11)

Bana ulaşan tüm bilgileri arşivleri sırasıyla bu sayfadan yayınlamaya gayret ediyorum.

Siyah beyaz bu fotoğrafları tarihin sayfalarında yerlerini alır düşüncesindeyim.

Sevki Kolçak arşivinden alınmıştır. Fotoğrafın çekildiği yer Ekrem Kanburoğlu nun fotoğraf stüdyosu. Bu fotoğrafta yıllara meydan okuyor.

Osman Ersayın, Oktay Kanburoğlu  ile Rize lisesi sıralarında beraber okumuştuk. Bu resimde siyah, beyaz nostaljiler arasında yer almıştır. 1975 yılları arasında çekilmiştir.

Soldan itibaren

Mehmet Birinci( teyzemin oğlu) Faruk Tecimer. Ergün Kolçak. Şevki Kolçak.

Orta sıra

Osman Ersayın(parlak)Sami Hemşinli oğlu(Allah rahmet eylesin)

alt sıra

Hakan Tecimer. Enver Ak. Oktay Kanburoğlu KURUMLAR ARASI İLK FUTBOL TURNUVASI 1981-1982

O yıllarda müesseseler arası futbol maçları vardı, hatırlıyorum bu günkü gibi. Ses sineması futbol takımıda o turnuvalara katılmıştı. O zamanlarda hayli iddialı futbol takımları vardı. Müsabakalar Atatürk stadında oynanırdı. Zemini ise o tarihlerde bilindiği gibi toprak saha, maçlar orada oynanırdı. Hatırladığım kadarıyla 1981-1982 tarihleri arasında oynanmaya başlanmıştı.

Sinemanın katıldığı turnuva 1981- 1982 ilk kurumlar arası turnuvaydı lig usulü göre 4 gurup halinde oynandı Ses spor turnuvada o sene 2. Olmuştu.

Ses spor antrenmanı Atatürk stadı toprak saha

Bu  turnuvada forma giyen Hakan Tecimer’i O dönemde Rizespor Amatörün alt yapısını İsmail Karaali çalıştırıyordu  İsmail Karali Hakanı Rizespor’un amatör takımına aldı.    Oradan A takımda forma giydi. Yıllarca a takımda forma giydi. O dönemlerde Böyle turnuvalar çokça izlenirdi.

Ayaktakiler

Baki Gürdal, ( MERHUM )Şevki KOLÇAKİ, İlyas Eminoğlu, Enver Karaali, Mustafa Kanburoğlu ( MERHUM ) Oktay Kamburoğlu, Muharrem Havuz, Erdoğan Kolçak

Oturanlar: Sarı hasan karakan, Hakan Tecimer, Oktayım arkadaşı, Orhan Durmuş,ü Çetin Kolçak, Sami Hemşinli oğlu ( merhum

HABER: NECATİ DİLİ

NOT: Gönderin yayınlayalım

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş