ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPISINDA VERİ TABANI

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPISINDA VERİ TABANI Çaykur Rize spor alt yapısında 300 yakın futbolcuların futbol bazında bütün çalışmaları bu sistemde kayıt altında, bir tıklamayla futbolcunun bütün çalışmaları görülmektedir. Çaykur Rizespor..

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPISINDA VERİ TABANI
Son Güncelleme: Bu Haber 831 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR ALT YAPISINDA VERİ TABANI

Çaykur Rize spor alt yapısında 300 yakın futbolcuların futbol bazında bütün çalışmaları bu sistemde kayıt altında, bir tıklamayla futbolcunun bütün çalışmaları görülmektedir.

Çaykur Rizespor alt yapısında bundan böyle futbolcuların antrenmanlarını ve futbol bazında çalışmalarını daha iyi takip edebilmek açısından veri tabanı oluşturuldu.

Edindiğim bilgilerde 2020 yılında kurulan veri tabanı bir tıklamayla bütün sporcuların bilgilerini yetkililere ve Antrenörlere kolaylıkla ulaşıyorlar.

Futbolcuların hepsi kayıtlı olup testler, ölçümler, çalıştırıcı görüşleri sporcu taktik çalışmaları hepsi sistemde kayıtlı oluyorlar.

Alt yapıdan sorumlu yönetici Serkan Karavin’ in talimatlarıyla yetkili teknik sorumlular bu konuyla yakından ilgileniyor ve takibini sürdürüyor. Çaykur Rizespor alt yapıdaki bütün teknik hocalar bu konuda hassas davranıyorlar.

Alt yapı veri tabanında 300 e yakın sporcunun kaydı bulunmaktadır. Futbolcuların Antrenman sayıları, Sporcunun boyu kilosu, bütün verileri çalışmaları bir tıklamayla görülmektedir.

Bu hassas çalışma yaklaşık yedi ay önce başladı.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.