1429 vatandaşımız kimlik kartı değişimi yapmıştır.

https://gazete53.com/1429-vatandasimi…gisimi-yapmistir/ ‎İçişleri Bakanlığımızca, nüfus cüzdanlarını Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmemiş vatandaşlarımızın 2024 yılı sonuna kadar kimlik kartlarına kavuşturulması hedeflenmektedir. Bu doğrultuda ilimizde; 1429 vatandaşımız kimlik kartı değişimi yapmıştır. Ayrıca..

1429 vatandaşımız kimlik kartı değişimi yapmıştır.
Son Güncelleme: Bu Haber 108 views Whatsapp

https://gazete53.com/1429-vatandasimi…gisimi-yapmistir/ ‎İçişleri Bakanlığımızca, nüfus cüzdanlarını Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartları ile değiştirmemiş vatandaşlarımızın 2024 yılı sonuna kadar kimlik kartlarına kavuşturulması hedeflenmektedir.

Bu doğrultuda ilimizde; 1429 vatandaşımız kimlik kartı değişimi yapmıştır. Ayrıca Kalkandere L Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevinde bulunan 523 hükümlü/tutuklunun kimlik kartı yenileme başvurusu alınmıştır. Henüz nüfus cüzdanlarını Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ile değiştirmemiş vatandaşlarımızı, 2024 yılı içerisinde değişim yapmaya davet ediyoruz.

necati Dili

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş