Ramazan Etkinlikleri devam ediyor

  ÇOCUKLAR “HACİVAT  KARAGÖZ” LE  SAHNE ALDI .. Çocuklar Hacivat ve Karagözle doya sıya eğlendiler. Aynı zamanda ders aldılar HABER: NECATİ DİLİ Rize Belediyesi   Gençlik merkezi ve bilgi evi..

Ramazan Etkinlikleri devam ediyor
Son Güncelleme: Bu Haber 166 views Whatsapp

  ÇOCUKLAR “HACİVAT  KARAGÖZ” LE  SAHNE ALDI ..

Çocuklar Hacivat ve Karagözle doya sıya eğlendiler. Aynı zamanda ders aldılar

HABER: NECATİ DİLİ

Rize Belediyesi   Gençlik merkezi ve bilgi evi Ramazan etkinliklerinde bugün, Geleneksel Kültürümüzün ortaoyunu “Karagöz-Hacivat” oyunu ile dopdolu bir salonda İsmail Kahraman Kültür Merkezinde çocukları hem eğitti hem de doyasıya eğlendirdi.

Türk kültürünün en köklü geleneksel değerlerinden olan ‘Karagöz ve Hacivat’ gölge oyunu, öğrencilere Trafik kuralları ile ilgili ders verdi. Salon da  gösteriyi öğrenciler ilgiyle izledi. Karagöz ile Hacivat’ın esprileriyle gülüp eğlenenler,  gösteriyi çok beğendiklerini söyledi.

Öğretmenler de   öğrencileri ile  birlikte Karagöz ve Hacivat ile mutlu bir gün geçirdiler. Keyifli program, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş