12 ŞEHİT YAKININA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ İSMET KÖSOĞLU

12 ŞEHİT YAKININA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ İSMET KÖSOĞLU Van’da, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen ‘Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratları’ İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin de katıldığı törenle şehit ailelerine..

12 ŞEHİT YAKININA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ  İSMET KÖSOĞLU
Son Güncelleme: Bu Haber 254 views Whatsapp

12 ŞEHİT YAKININA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

Van’da, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen ‘Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratları’ İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin de katıldığı törenle şehit ailelerine tevcih edildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce 12 şehit ailesi için düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih törenine katıldı. İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Törende konuşan Bakan Yardımcısı İnce “bugün 81 ilde Devlet Övünç Madalyası tevcih töreni gerçekleştiriliyor. Bizlere de burada katılmak kısmet oldu. Bu ülkeyi, bu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimizin kutsal kanlarıdır. Edirne’den Hakkâri’ye kadar bu ülkenin topraklarında şehitlerimizin kanlarının olmadığı bir toprak yoktur. Ben yıllar önce Çanakkale’nin bir ilçesinde kaymakamlık yaparken şehitlerimizin kanları hala yeni bir şekilde, yeni yaşanmış gibi bulunduğunu çok defalar şahit oldum. Bu ülke için, bayrağımız için, ezanlarımızın susmaması için ve gelecek nesillerimiz, kutsal değerlerimiz için, her şeyden öte Allah’ın rızası için şehitlerimiz canlarını verdiler. Cenab-ı Allah Kuran’ı Kerim’de bizlere bildiriyor. ‘Onları siz ölü zannetmeyin, onlar diridirler’ diyor. Onlar her gün, her an bizimle beraberler. Bu ülke için, vatan için, bayrak için yaptığımız her çalışmada onların duası var. Şehitlik makamı hiç kimseye nasip olmayacak bir makamdır. Şehit yakını olmak çok değerlidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncelikle sizlere selamlarını getirdim. Şehitlerimize, gazilerimize olan düşkünlüğünü hepimizden çok daha iyi biliyorsunuz. Bizler onun talimatları ile sizlerin emrindeyiz. Sizler ne emrederseniz başımızın üzerinedir. Tek düşüncemiz var şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak ve layık olmak” dedi.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez şehit yakınlarının kendilerine emanet olduğunu belirterek, “3 ailemiz il dışında oldukları için bulundukları illerde kendilerine madalyaları takdim edilecek. 12 ailemize de burada Sayın Bakan Yardımcımız Sayın Cumhurbaşkanımız adına Devlet Övünç Madalyası ve Beratları takdim edildi. Bu toprakları, şehitlerin kanı bize vatan etti. Rabbim mahşer günü onların şahadetini bizlere nasip eylesin. Sizler bu vatanın, bu ülkenin, 85 milyonun emanetisiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın talimatı bütün şehit ailelerine sahip çıkılması. Bu konuda da şehitlerimizle yakından ilgileniyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin’’ dedi. Daha sonra 12 şehit yakının

Van’da düzenlenen törende şehit yakınlarına Devlet Övünç Madalyası takdim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’ndaki programa İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce de katıldı. 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş