11. ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 25-26 Şubat 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

11. ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 25-26 Şubat 2022 TARİHİNDE YAPILACAK İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Pandemi dolayısıyla bir süredir yapılmayan İkizdere-11.Çağrankaya Kar Yürüyüşü 25-26 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak. Çağrankaya Kar Yürüyüşü platformu üyesi Hasan..

11. ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 25-26 Şubat 2022 TARİHİNDE YAPILACAK
Son Güncelleme: Bu Haber 391 views Whatsapp

11. ÇAĞRANKAYA KAR YÜRÜYÜŞÜ 25-26 Şubat 2022 TARİHİNDE YAPILACAK

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Pandemi dolayısıyla bir süredir yapılmayan İkizdere-11.Çağrankaya Kar Yürüyüşü 25-26 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak.

Çağrankaya Kar Yürüyüşü platformu üyesi Hasan Kuy konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Hasan Kuy’ 11.Çağrankaya Kar Yürüyüşü ile ilgili şunları söyledi’’ bu yıl da pandemi koşulları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilecektir. Daha huzurlu bir etkinlik olması için, pandemi, kar ve hava durumu, konaklama vb. konularla ilgili aşağıdaki açıklamalar yararlı olacağı kanaatindeyiz.

YAYLALARDA KONAKLAMA

Yaylalar da evi olup evini açacak olan yerel dostlarımız kendi davetlerini yapabilir, misafir edecekleri kadar misafir çağırabilirler. Organizasyon komitesi olarak sağlayabileceğimiz konaklama yerleri sınırlıdır. Kısıtlı yer sebebi ile komitenin bilgisi dışında kayıt yaptırmamış, kaydı onaylanmamış hiç kimse etkinliğe katılmaması gerekmektedir. Katılacak kişi veya kişilerin mutlaka yaylada konaklayacağı yer konusunda teyit almış olması gereklidir. Bu teyit, komite dışında yerelden bir ev sahibi ile bile olsa zorunlu bir gerekliliktir. Bu sebeple yaylada konaklama yerini onaylatmadan uçak bileti almayınız.

ROTA

Büyük yayla güzergâhından başlayarak Aşağı yayla istikametinden Kurdun suyu mevkiine doğru planlanacaktır. Ancak hava durumu, kar yüksekliği gibi şartlar değerlendirilerek rotada değişiklik yapılabilir.

ETKİNLİK ÖNCESİ-SONRASI İLÇEDE KONAKLAMA

İlçe dışından gelecekler için yürüyüş öncesi-sonrası için Ridos otel fiyatları aşağıda belirtilmiştir. Rezervasyon için Whatsapp üzerinden ad- soyadı ve TC no ile oda 1 kişilik, 2 kişilik, 3 kişilik ve kişi sayısı belirtilerek 0532 422 62 58 Sn. Hasan Kuy’a yazınız’’.

PROGRAM

25 Şubat 2022 Cuma İkizdere de buluşma otele yerleşme.

26 Şubat Cumartesi yürüyüş akşam yaylada konaklama

27 Şubat pazar yayladan İkizdere’ye dönüş otele yerleşme.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş