10 yıl oldu delme gerçekleşmedi

TAHSİN BAYRAMOĞLU’’ KIRIK- DALLIKAVAK NİYE GECİKİYOR’’ BAYRAMOĞLU’’OVİT TÜNEL DİĞER TÜNELLER DELİNMEZSE BOŞUNA YAPILMIŞ DEMEKTİR’’ İSMET KÖSOĞLU RİZE-Doğu Karadeniz Bölgesini Doğu Anadolu’ya bağlayan en güvenlikli karayolu olan Rize-Erzurum karayolunda 10 yılı..

10 yıl oldu delme gerçekleşmedi
Son Güncelleme: Bu Haber 112 views Whatsapp

TAHSİN BAYRAMOĞLU’’ KIRIK- DALLIKAVAK NİYE GECİKİYOR’’

BAYRAMOĞLU’’OVİT TÜNEL DİĞER TÜNELLER DELİNMEZSE BOŞUNA YAPILMIŞ DEMEKTİR’’

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Doğu Karadeniz Bölgesini Doğu Anadolu’ya bağlayan en güvenlikli karayolu olan Rize-Erzurum karayolunda 10 yılı aşkındır devam eden KIRIK ve DALLIKAVAK Tünellerinin delinmemesi bölgede tepki çekiyor.

Rize-Erzurum karayolunun 12 ay ulaşıma açık olması ve çığ tehlikesi olmaksızın seyahat edilmesi için 2012 yılında delinmeye başlanan 7200 metre uzunluğundaki Kırık ile 3100 metre uzunluğundaki Dallıkavak Tünellerinin çok geciktiğini söyleyen Erzurum eski İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Bayramoğlu’’ Bu tüneller trafiğe açılmadığı sürece Türkiye’nin en büyük tünellerinin ikincisi olan 14300 metrelik Ovit Tünelinin bir önemi yoktur.

: https://gazete53.com/10-yil-oldu-delme-gerceklesmedi/

10 yıl oldu delme gerçekleşmedi

Bu yol bölgenin en önemli Karayoludur.Ovit Tüneli 6 yılda delindi ve 2018 de trafiğe açıldı. Bunun yanında 2012 yılında delinmeye başlanan Erzurum sınırlarındaki Kırık ve Dallıkavak Tünelleri 10 yılı geçti halen delinemedi. Yapıcı firmalar hep bozuk zeminden bahsediyor. Olabilir zemin belki bozuktur ama 7200 metre ile 3100 metrelik tüneller bugüne kadar çoktan delinmeliydi. Bugün söylenenler 2024 yılında delme işlemlerinin tamamlanmasını istiyoruz. Tünellerin tamamlanmasıyla Erzurum Rize hem zamandan hem mesafeden kazanacak. Doğu Anadolu’nun merkezi Erzurum Karadeniz’e ulaşmak olacaktır’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş