”ZOR FAKAT İMKANSIZ DEĞİL”.

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”ZOR FAKAT İMKANSIZ DEĞİL”. Bugün Çaykur Rizespor kendi sahasında Gaziantep FK takımını 3-1 yenerek istikrarın devamı halinde çıtayı yükselip neden Avrupa olmasın diyerek takımda yeni bir nefes..

”ZOR FAKAT İMKANSIZ DEĞİL”.
Son Güncelleme: Bu Haber 161 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM 

”ZOR FAKAT İMKANSIZ DEĞİL”.

Bugün Çaykur Rizespor kendi sahasında Gaziantep FK takımını 3-1 yenerek istikrarın devamı halinde çıtayı yükselip neden Avrupa olmasın diyerek takımda yeni bir nefes yeni bir heyecan gelmiştir.

Çaykur Rizepor’da skorun zamana yayılması anlamında yine her zamanki gibi maçlara iyi başlamadan ancak son periyotlarda üstün performans göstererek golleri bulması önündeki maçlarda bir rehber haline gelecek olup şu anda eksiklik olarak görünen Teknik Direktörümüz İlhan Palut maça niye iyi başlayamıyoruz sorusuna cevap aramak için çalışıp buna önlem alması halinde güzel günler Rize’yi bekliyor olacaktır, ancak bu verileri bildirerek tüm oyuncuların üstün performansı haricinde kaleci Gökhan Akkan’ın ultra üstün maç çıkardığını belirtmeden geçemeyeceğim.

Düşünüyorum ’da Çaykur Rizespor’un her gol yemesinden önce yapılan faulleri orta, yan ve var hakemleri görmemekte zorunlu mudurlar bilmiyorum.: https://gazete53.com/zor-fakat-imkansiz-degil/

Evet bu hafta alınan 3-1’lik net galibiyet sonucunda Şampiyonlar, UEFA ve Konferans ligine 5 takımın katılabileceği Trendyol Süper liginde Şampiyonlar ligine gidecekler belli, bizim zor ama imkansız olmayan bir UEFA ve Konferans ligine girmemiz için 6 takım arasında ilk 3’e girmemiz gerekiyor, bu bağlamda Trabzonspor 49, Beşiktaş 46, Kasımpaşa 43, Başakşehir ve Çaykur Rizespor 42 ve Antalyaspor’un 41 puanla bu hedefin peşine düşmüşlerdir.

Geriye kalan 8 hafta içerisinde 6 puanlık maçlar olarak Trabzonspor’un sadece Başakşehir maçının bulunduğu, Beşiktaş’ın Üç maç, Kasımpaşa, Başakşehir ve Çaykur Rizespor’un dörder maç Antalyaspor’un iki maçının bulunduğu sıralamaları bu maçların belirleyeceğinden bu bağlamda Trabzonspor’un 49 puanının bulunduğu yedi maçta yaklaşık 12 puan civarlarında alacağı puanı 61 civarında olacağı, Beşiktaş’ın 46 puanının bulunduğu beş maçta yaklaşık 9 puan civarlarında alacağı puanı ile 55 civarında olacağı, Kasımpaşa 43, Başakşehir ve Rizespor’un 42 puanlarının bulunduğu dört maçta ortalama 6 puan civarlarında alacakları puanlarla 49 ve 48 gibi puanlarla karşı karşıya kalacağız ve 41 Puanlı Antalyaspor oynayacağı altı maçta alacağı 9 civarlarındaki puanı ile 50 puan civarlarında olma ihtimalinin bulunduğu.

Bazı okurlarımız bu ne biçim hesap Matematik dersinde miyiz yoksa Çaykur Rizespor ile ilgili yorum mu okuyoruz diyenlerin meraklarını gidermek anlamında Trabzonspor 61 Puan ve 1 derbi maç, Beşiktaş’ın 55 puan ve 3 derbi maç, Kasımpaşa’nın 49 Puan ve 4 derbi maç, Başakşehir ve Çaykur Rizespor’un 48 Puan ve 4 derbi maç ve Antalyaspor’un 50 Puan ve 2 derbi maç sonucunda ligin sonu ne olur bilemeyiz ancak gönlümüzden derbi maçlarından Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarını kesin alıp Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından 1,2 veya 3 puan alınması halinde 55 puanı geçip Avrupa’ya gitmek istiyoruz ancak zor fakat imkansız değil.

İnanmak, başlamak başarmaktır, Çay Kur Rizespor inanmıştır, başlamıştır ve inşallah hedeflerine ulaşmayı başaracaktır, zor ama imkansız değil.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş