YENİDEN SEÇİLEN BAŞKAN SERDAR MAZBATASINI ALARAK HİZMETE DEVAM DEDİ

YENİDEN SEÇİLEN BAŞKAN SERDAR MAZBATASINI ALARAK HİZMETE DEVAM DEDİ Rize Adliyesinde, Merkez Seçim Kurulu Başkanı İlknur Kiraz Güzel tarafından mazbatası taktim edilen Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Rize’nin en büyük..

YENİDEN SEÇİLEN BAŞKAN SERDAR MAZBATASINI ALARAK HİZMETE DEVAM DEDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 112 views Whatsapp

YENİDEN SEÇİLEN BAŞKAN SERDAR MAZBATASINI ALARAK HİZMETE DEVAM DEDİ

Rize Adliyesinde, Merkez Seçim Kurulu Başkanı İlknur Kiraz Güzel tarafından mazbatası taktim edilen Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Rize’nin en büyük beldelerinden olan Kendirli ‘de aralıksız 3’defa Belediye Başkanı seçilen SERDAR, Rize Adliyesinden mazbatasını alarak, “Beldeme ve halkıma, ülkemize hizmete kaldığımız yerden gece, gündüz demeden devam etmeyi beldemizin kıymetli insanlarının tercihlerini bizden yana n kullanmaları sonucunda rabbim 3’defa beldeme ve halkıma tekrar hizmet etmeyi nasip etti. Halkımıza ve teşkilatımıza bu imkanı bizlere verdikleri için teşekkür ediyorum. Belde halkımızın her birisine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu zaman kadar olduğu gibi, bundan sonrada mesai mefhumu gözetmeksizin beldemin en iyisine layık olduğu hizmetleri vermeye kıymetli mesai arkadaşlarımla ve halkımızla istişareyle devam edeceğiz inşallah. “dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI: https://gazete53.com/yeniden-secilen-…zmete-devam-dedi/

31 Mart Yerel seçimlerinde yeniden Kendirli Belediye Başkanı seçilen ALAETTİN SERDAR Kimdir?

Alaettin SERDAR 1960 yılında Kendirli ’de doğdu. İlk ve Orta Öğretimini Kendirli de tamamladı. 1982 yılında ticarete atılarak çeşitli alanlarda ticari faaliyetlerde bulundu. 2002 de AK Parti kurulması ile birlikte siyasete atılarak 2004 yılında AK Parti Kendirli Belde başkanlığı görevine getirildi. 29 Mart 2009 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti tarafından Kendirli belediye başkanlığına aday gösterildi.

24 Mayıs 2009 AK Parti Rize il yönetim kurulu üyeliğine seçilerek il başkan yardımcılığı görevine getirildi. Bu görevi 2014 yerel seçimleri öncesine kadar sürdürdü ve 30 Mart 2014 yerel seçimleri Kendirli Belediye Başkanlığına AK Parti tarafından aday gösterildi ve Kendirli halkının teveccühüyle belediye başkanı seçildi. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilerek yine Kendirli halkının teveccühüyle belediye başkanlığına seçildi. Alaettin SERDAR Sivil toplum kuruluşu olan Rize ilim yayma cemiyetinde yönetim kurulu üyeliğine görevi devam etmekte olup, evli 4 çocuk babasıdır.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş