Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede vefat etmiştir.

Rize ili Mrk. İlçe Küçükçayır Köyünde, 23 Nisan 2024 günü saat 21.00 sıralarında, C.K. (21/E) bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma sonrası (2 gün önce bir düğünde tartıştıkları öğrenilmiştir.) O.K…

Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede vefat etmiştir.
Son Güncelleme: Bu Haber 77 views Whatsapp

Rize ili Mrk. İlçe Küçükçayır Köyünde, 23 Nisan 2024 günü saat 21.00 sıralarında, C.K. (21/E) bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma sonrası (2 gün önce bir düğünde tartıştıkları öğrenilmiştir.) O.K. (30/E)’yi bacak, kasık ve karın bölgesine 7 el ateş ederek yaralamış ve olay yerinden kaçmıştır. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede vefat etmiştir. Olay yerinde 11 adet boş kovan bulunmuş olup şüpheli şahsın yakalanmasına çalışılmaktadır.

RİZE VALİLİĞİ https://gazete53.com/yarali-sahis-kal…e-vefat-etmistir/ ‎
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

BASIN BİLGİ NOTU

Rize ili Merkez İlçe Salarha Beldesi Küçük çayır Köyünde, 23 Nisan 2024 günü saat 21.00 sıralarında, C.K. (21-E) isimli şahıs, O.K. (30-E)’yı bacak, kasık ve karın bölgesine 7 el ateş ederek yaralamış, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede vefat etmiş ve şüpheli olay yerinden kaçmıştır.

Olayının öğrenilmesini müteakip Jandarma tarafından özel ekip kurularak şüphelilerin kaçma ihtimali olan güzergahlara ve gidebilecekleri yerlere J.Devriyeleri, JASAT ve İsth. imleri gönderilmiş ve ayrıntılı Olay Yeri İncelemesi yapılmıştır. Tüm Jandarma ve Emniyet birimlerine, Sınır Kapılarına, komşu il güvenlik birimlerine şüphelilerin yakalanmasına yönelik bilgiler aktarılmıştır. Yapılan araştırmada iki şahsın olaydan (2) gün önce bir düğünde tartışması yaşadıkları, olay akşamı buluşup görüştükleri, görüşme esnasında C.K’nin yanında arkadaşı S.C.K. (21-E)‘nın da bulunduğu ve olaydan sonra 52 XXX XX plakalı araç ile olay yerinden kaçtıkları tespit edilmiştir.

Yapılan araştırma sonucu, 22:45 sıralarında kaçan araç Güneysu Tepebaşı köyünde görülmüş ve jandarma devriyesini fark ederek Yüksek köy istikametine doğru kaçmaya başlamış, 2 km takip sonrası olayın faili ve arkadaşı araçtan inerek kaçmaya çalışmışlar fakat Jandarma devriye personeli tarafından saat:23.00 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. C.Başsavcılığınca adli tahkikat yürütülmekte olup Jandarma tarafından suçun aydınlatılması ve suçlunun yakalanması için canla ve başla çalışacağımız
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

HABER MERKEZİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş