betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

TÜRK OCAKLARINDAN DEPREM MAĞDURLARINA YARDIM

TÜRK OCAKLARINDAN DEPREM MAĞDURLARINA YARDIM İSMET KÖSOĞLU Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi köylerindeki yaklaşık 800 haneye temel gıda ve hijyen maddesi, kıyafet, battaniye ve sobadan oluşan yardım..

TÜRK OCAKLARINDAN DEPREM MAĞDURLARINA YARDIM
Son Güncelleme: Bu Haber 204 views Whatsapp

TÜRK OCAKLARINDAN DEPREM MAĞDURLARINA YARDIM

İSMET KÖSOĞLU

Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi köylerindeki yaklaşık 800 haneye temel gıda ve hijyen maddesi, kıyafet, battaniye ve sobadan oluşan yardım malzemeleri dağıtıldı.

Türk Ocakları Genel Merkezinden yapılan yardımlar hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada’ ’Değerli Hayırseverlerimiz, Aziz Türk Ocaklılar, Türk Ocakları Genel Merkezi olarak sizlerin desteğiyle, 2022 yılındaki Ramazan Ayı faaliyetlerimizi “Türk Eli İçin Yardım Vakti” sloganıyla tamamladık. Bu süreçte Türkiye’de başta Ankara, Hatay, Gaziantep ve Osmaniye olmak üzere çeşitli illerdeki ihtiyaç sahiplerine yardımlarınızı layıkıyla ulaştırdık. Yurt dışında ise Makedonya, Kosova, Kırım, Kırgızistan, Irak (Kerkük, Musul, Telafer, Erbil), Suriye (Çobanbey, İdlib, Afrin) gibi ülkelerdeki yardım bekleyen kardeşlerimizin seslerine kulak verip ivedilikle yanlarında olmaya çalışarak gıda kolisi ve yetim çocukların giyim kuşamları başta olmak üzere, temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri malzemeleri adreslerine teslim ettik. Allah hayırlarınızı kabul etsin.

Kahramanmaraş-Pazarcık’ta 800 haneye ulaştık

2023 yılında ise bu faaliyetlerimizi siz değerli bağışçılarımızın desteğiyle, “Türk Eli İçin Ramazan Vakti” sloganıyla başlatıyoruz. Kahramanmaraş-Pazarcık ilçesi köylerindeki yaklaşık 800 haneye temel gıda ve hijyen maddesi, kıyafet, battaniye ve sobadan oluşan yardım malzemeleri dağıtıldı.

Ülkemizin yaşadığı büyük deprem yıkımından kaynaklanan ve her zamankinden daha fazla ihtiyacın olduğu bu Ramazan ayında fitre, zekât ve bağışlarınızı özellikle depremzedelere ve yurt dışındaki Türk kardeşlerimize ulaştırmak için sizleri, “Türk Eli İçin Ramazan Vakti!” kampanyamızı desteklemeye çağırıyoruz. Unutmayalım ki bizler, depremin her türlü olumsuzluğuna rağmen ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yardım taleplerine cevap verme konusunda sorumluluk taşıyoruz. Sizlerin de geçmiş yıllarda olduğu gibi Türk Ocaklılık şuuru ve sorumluluğuyla bu kampanyaya destek olacağınıza inancımız tamdır. Bu vesileyle Ramazan Ayı’nı sağlık, sıhhat ve afiyet içinde, sevdiklerinizle bir arada geçirmenizi diliyoruz.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.