TUFAD Rize Şubesinden Kurs ve Seminerler hakkında açiklama,

TUFAD Rize Şubesinden Kurs ve TUFAD Rize Şubesi TUfad Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu yaptığı açıklamada Yeni kursa başvuracak olan aday antrenörlerimiz sürekli bizleri aramakta ,UEFA C Kursları başvurularının henüz..

TUFAD Rize Şubesinden Kurs ve Seminerler hakkında açiklama,
Son Güncelleme: Bu Haber 129 views Whatsapp
TUFAD Rize Şubesinden Kurs ve TUFAD Rize Şubesi
TUfad Rize Şube Başkanı Bilal Karafazlıoğlu yaptığı açıklamada Yeni kursa başvuracak olan aday antrenörlerimiz sürekli bizleri aramakta ,UEFA C Kursları başvurularının henüz açılmadığı , Artık TFF Grassroots C Kursu açılmayacağını söyledi. UEFA C Kursu başvuruları başladığında sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapılacak. TFF C belgeler için Güncelleme yapılacak. Önümüzdeki aylarda başlayağı soylenen güncellemelerin tarihi henüz belli değil. UEFA Seminerleri artık her yıl beş kredilik bir seminer şeklinde yapılacak. Üç yılda 15 kredi tamamlayan antrenörler sözleşme yapma hakkına sahip olacak. TUFAD Rize şubesi olarak seminerlerle alakalı antrenorlerimizi hiç bir zaman mağdur etmedik. Bu yıl yapacağımız semineri Ağustos ayı içerisinde yapmayı planlıyoruz. Yine mağdur olmamaları için bilgilendirme ve katılım için kendilerine bilgi paylaşımımız olacak. https://gazete53.com/tufad-rize-subes…akkinda-aciklama/ ‎
Tüm liglerde görev yapan değerli Teknik adamlarımıza başarılar diliyoruz.
TUFAD Rize Şubesi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş