TFSKD RİZE ŞUBE BAŞKANI NECATİ DİLİ GÜVEN TAZELEDİ

TFSKD RİZE ŞUBE BAŞKANI NECATİ DİLİ GÜVEN TAZELEDİ Tüm üyelerin oylarıyla yeniden dernek başkanlığına seçildi Rize Futbol Saha Komiserleri 10 Olağan genel kurul toplantısında Mevcut başkan Necati Dili Güven tazeledi…

TFSKD RİZE ŞUBE BAŞKANI NECATİ DİLİ GÜVEN TAZELEDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 467 views Whatsapp

TFSKD RİZE ŞUBE BAŞKANI NECATİ DİLİ GÜVEN TAZELEDİ

Tüm üyelerin oylarıyla yeniden dernek başkanlığına seçildi

Rize Futbol Saha Komiserleri 10 Olağan genel kurul toplantısında Mevcut başkan Necati Dili Güven tazeledi. Rize ASKF İl binasının eğitim toplantı salonunda yapılan Olağan kongrede Divan Başkanlığına Rahmi Şenkaya Üyeliklere Ömer Pehlivan, Rıfkı Yıldız seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Yapılan Secimde Komiserlerinin tamamının oylarıyla Seçilen Başkan Necati Dili yeniden Dernek başkanı oldu. Yapılan secimde Necati Dili. Ömer Yılmaz, Ömer Çelik Ercan Kazancı. İlyas Yılmaz yönetim kuruluna seçildiler yapılacak olan toplantıda yönetim kurulunun görev dağılımı yapılacaktır.: https://gazete53.com/tfskd-rize-sube-…i-guven-tazeledi/ ‎

Başkan Dili Genel kurula gelerek oy kullanan komiserlere teşekkürlerini sunarak Bugüne kadar nasıl çalıydıysak bundan sonrada aynı şekilde DAHA İYİ çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulu asıl. Yedek olan tüm organlarımızla ve tüm komiser arkadaşlarla da her zaman bilgi alış verişte bulunacağız. Dedi.

HABER: YASEMİN ÖZÇELİK

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş