TASARRUF İSTERKEN

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle TASARRUF İSTERKEN Atanmış Bakanların bazısı turistik geziye uçakla gider, bazısı şirketlerin kayığına binerek evine memleketine gider. Yüksek zevatlar da tasarruf aramayanlar emekliden, açlıkla mücadele eden 10..

TASARRUF İSTERKEN
Son Güncelleme: Bu Haber 107 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

TASARRUF İSTERKEN

Atanmış Bakanların bazısı turistik geziye uçakla gider, bazısı şirketlerin kayığına binerek evine memleketine gider.

Yüksek zevatlar da tasarruf aramayanlar emekliden, açlıkla mücadele eden 10 binliklerden tasarruf ister.

Makam saltanatları var. Rize için söylüyorum yıllar öncesinde bütün yolların çok daha kötü olduğu zamanlarda yetkililerin bir makam aracı olur ve o yollarda hizmet takibi yapardı. Günümüzde yollar çok daha güzel oldu ama makam araç sayısı arttı. Reno, Murat binenler şimdi jiplerden aşağı inmiyor.

Görevi sona ermiş eski Cumhurbaşkanına 17 araç tahsis edildiği gazetelerde yazıldı. Doğru ise vay halimize. Cumhurbaşkanını elbette koruyalım, el aleme muhtaç olmasın, sağlığı güvenliği baş tacımız olsun ama 17 araçta kapısında durmasın. Bu saltanat değilse nedir. Emekli bir adama 17 araç ne için lazım olur. Yanlız araç olsa iyi o sayıda sağlıkçı ve güvenlikçide emire amadedir.https://gazete53.com/tasarruf-isterken/ ‎

Binlerce kamu binası kiralık.

Ankara ve İstanbul’da gökdelenler, apartmanlar yandaş iş adamlarına para kazandırmak için kiralanırken tasarruf aranmıyor, Çay demleyecek öğretmen için (fişi prizden çek) tasarrufu yapılması isteniyor.

Böyyük iş adamlarının vergi borçları affediliyorken 10 binlik vatandaş emlak vergisini yatırdı yatırmadı kontrolunu yapıyorsun.

Vatandaşın kaçıracağı vergi affedilen büyük holdinglerin borcu kadar değildir. Yıllar önce devlet bankasından Tüpçüye verilen geri dönmeyen kredinin akıbetini unutmadık. Tüpçüden alacağını almayan devlet 10 yaşındaki arabamdan deprem adı altında ikinci vergi aldı bu uygulama adaletten bahseden ama hiç adil hareket etmeyen AKP hükümetine yakışıyor mu?.

Her şey bir tarafa bari deniz bitti bunun acısını milletten çıkaracağız deyin geçin karşıya.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş