betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

TAHSİN OCAKLI SÖZ VERDİ

Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı: ‘Bizim İktidarımızda Çaykur İşçileri 12 Ay Çalışacak 14 Mayıs’ ta yapılacak 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde Millet ittifakı adayları Saadet Partisi iftarında buluştu. İftar yemeğine ittifak..

TAHSİN OCAKLI SÖZ VERDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 163 views Whatsapp

Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı: ‘Bizim İktidarımızda Çaykur İşçileri 12 Ay Çalışacak

14 Mayıs’ ta yapılacak 28.dönem milletvekili seçimleri öncesinde Millet ittifakı adayları Saadet Partisi iftarında buluştu. İftar yemeğine ittifak partilerinin adayları da katıldı.

HABER:DOĞANCAN İLEK

İftar Programında Millet ittifakı paydaşları ile bir araya gelen Rize Milletvekili Adayı Tahsin Ocaklı”Çok sorun var Rizeli 25 yıla yakındır Sayın Cumhurbaşkanına hemşehricilik aidiyeti ve duygusuyla bu yıllarda çok uzun dönemdir üçer Milletvekilliği vermek suretiyle verilebilecek en yüksek desteği vermiş vatandaş olarak görevini yapmıştır. Ancak görev süresi içerisinde Rize’nin seçmeninin yaşayanlarının hiçbir sorunu neredeyse doğru çözülmediği gibi sorunlar tam tersine büyümüş mutfaklarda yangınlar artmış çay üreticisinin çalışanların Çaykur’un buranın geçim kaynağı olan Çaykur’un özellikle sorunları büyüyerek devam etmiştir.” diye konuştu.

 

MEVSİMLİK ÇALIŞAN ÇAYKUR İŞÇİLERİ

BİZİM İKTİDARIMIZDA 12 AY ÇALIŞACAK

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.