betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

SÜPER AMATÖRDE FİNALIN ADI VELİKÖY SPOR İLE GÜNEYSU SPOR

SÜPER AMATÖRDE FİNALIN ADI VELİKÖY SPOR İLE GÜNEYSU SPOR Final maçında Veli köy spor ile Güneysu spor karşılaşacak. Galip gelen takım Bölgesel amatör Ligden gelen takımla maç oynayacak yenen takım..

SÜPER AMATÖRDE FİNALIN ADI VELİKÖY SPOR İLE GÜNEYSU SPOR
Son Güncelleme: Bu Haber 284 views Whatsapp

SÜPER AMATÖRDE FİNALIN ADI VELİKÖY SPOR İLE GÜNEYSU SPOR

Final maçında Veli köy spor ile Güneysu spor karşılaşacak. Galip gelen takım Bölgesel amatör Ligden gelen takımla maç oynayacak yenen takım BAL a yükselmek için hak kazanacaktır.

HABER: NECATİ DİLİ

 

Rize süper amatör maçları uzun bir maratondan sonra sona ermişti. Daha sonraları Playy Off ta kalan takımların eleme maçları zevkle seyredildi son dörde,  kalan takımlar yarı finalde oynamaya hak kazanan takımlar Reyhanlı spor, Güneysu spor, Veli köy spor Ardeşen spor karşılaştılar. Yarı final maçlarında final oynamaya Veli köy spor ve Güneysu spor hak kazandılar. Veli köy spor Yarı finalde Ardeşen sporu konuk etti maç 0-0 sona erdi. Penaltı atışlarında Veli köy spor Ardeşen sporu 4- 2 mağlup ederek Finale kaldı. Günün diğer maçı, Reyhanlı spor ile Güneysu spor karşılaştı. Bu maçın sonunda Güneysu spor Reyhanlı sporu 4-1 yenerek finale kaldı. Finalde Güneysu spor ile veli köy arasında geçecek galip gelen takım BAL yükselmek iç BAL dan gelen takımla oynayacak.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.