SPOR YAZARI HASAN KARAAHMETOĞLUNDAN RİZESPOR ANALİZİ

KÖŞE YAZARLARIMIZDAN HASAN KARAAHMETOĞLU ÇAYKUR RİZESPUN SEZON BOYU FORMA GİYEN SPORCULARIN TEKNİK ANALİZLERİ Ç. Rizespor da 2023-2024  sezon analizini oyucusu ve  teknik adamlı ile  ele alırsak…. GÖKHAN AKKAN-Bazı maçlarda  özellikle..

SPOR YAZARI HASAN KARAAHMETOĞLUNDAN RİZESPOR ANALİZİ
Son Güncelleme: Bu Haber 151 views Whatsapp

KÖŞE YAZARLARIMIZDAN HASAN KARAAHMETOĞLU ÇAYKUR RİZESPUN SEZON BOYU FORMA GİYEN SPORCULARIN TEKNİK ANALİZLERİ
Ç. Rizespor da 2023-2024  sezon analizini oyucusu ve  teknik adamlı ile  ele alırsak….
GÖKHAN AKKAN-Bazı maçlarda  özellikle büyük maçlarda iyi bir performans gösterememesine rağmen  bana göre geldiği  günden bu yana en iyi sezonu diyebiliriz..  Giderse zorlamaya gerek yok..
TARIK ÇETİN- Bu da bu sezon  pek iyi performans göstermedi.. Kalırsa yine iyi bir yedek olur.. Giderse de  sorun yok..
CANBERK YURDAKUL- Ben her zaman bir takımın 3. Kalecisi alt yapıdan  olmasına taraftar olup ne için  alındığında  bilmiyorum.. Boş transfer..
ERAY-Kendisi genç ve yetenekli bir oyuncu  olup sezon başında geldiği takıma göre hiç kimsenin ummadığı bir performans ile kendini geliştirdi. Formayı da kaparak  Rizespor’un uzun yıllar  sonra iyi bir sağbek yakalamış oldu.. Daha da iyi olacak..
MUHAMMED TAHA ŞAHİN- Sezon başında  bazen dönüşümlü olarak mevkiinde  oynadı. Ama ERAY’IN daha ağır bastığı  bu yerde  kendisi yedek de kaldı.. Kendini geliştirirse iyi yerlere gelebilir..
EMİRHAN- Rizespor’un uzun aradan sonra alt yapıda yetiştirdiği ve para kazanacağı bir oyuncu oldu. İyi bir sezon geçirdi.. Kulübün menfaatleri doğrultusunda  gidebilir..
MOCSİ- Sezon başı büyük umutlar ile transfer edildi. İlk maçlarda  iyi olmasına rağmen bilhassa araya atılan toplarda çok ağır kalınca formayı da  kaybetti..
ANIL YAŞAR- Bülent uygun tarafından  bu takıma  getirilen bu  oyuncu  görev verildiği zaman fazla sırıtmadı.. Yine iyi bir yedek olabilir..
ALİKULOV- Özbek asıllı oyuncu geldiği zamanlar vasat görünmesine rağmen  daha sonra  mücadeleci ve zamanlayıcı olarak  iyi olunca formayı da kaptı. Kalmasın da fayda var..
HOJER NİELSEN- İlk zamanlar çok vasat ve silik oynayan bu oyuncu daha sonra üstüne koyarak çok iyi oynamaya başladı. Kalmasında fayda var..
HALİL İBRAHİM- Geçen sezon bu takıma  gelen bu oyuncu  vasatın üzerine çıkamadı. Süper lig oyuncusu değil..
MİTHAT PALA- Çok genç ve yetenekli olmasına rağmen bir türlü istenilen fiziki performansa erişemedi. Ayağında çok fazla top tutması en büyük handikabı olması bu sezon için takım da  yer bulamayabilir. Kendini daha çok geliştirmesi gerekiyor..
OLAWOYİN-Bana göre bu sezon  bu takımın en iyisi, bitmeyen enerjisi, hırsı, azmi ve top kapma ayak da durma performansı ile iyi bir sezon geçirdi. Kesinlikle kalması gerekir..
SHELVEY- Yaşına göre çok iyi işler yaptı..orta sahanın orkestra şefi olup bu takımın Olawayin ile yükünü çeken  oyuncu olup anlaşma yapılırsa kalmasında fayda var.. Ama aldığımız duyumlara göre de astronomik  bir para istiyor..
VARESANOVİÇ- Rizespor’un mali bütçe açısından uygun alınıp  piyasası bu sezon iyi olan oyunculardan biri  olup bilhassa kritik maçlarda atttığı goller ile ön plana  çıktı. Piyasası bulunursa gidebilir. Kalmasında sakınca yok..
ZEGİRİ-Sezona çok iyi başlamasına rağmen sonradan çok vasatın altına düştü. Ayağında iyi top saklayan bire bir oyunda çok iyi adam eksilten  ve sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda daha iyi bir oyun çıkaran  bu oyuncu gitmek istemese kalabilir
MİNCEV-İyi oyuncu olsa da burada çok vasatın altında kaldı kendisine çok da şans verildi ama varlık gösteremedi. Gitmesin de sakınca yok..
GAİCH- Çok gol şansı yüksek bir oyuncu olmasına rağmen  ağır kalması  sebebi ile bazı maçlarda çok kolay golleri atamadı. Kendisi kalmak isterse yedek olabilir. Sprinter  bir golcü değil..
AKİNTOLA-Herkes devre arasında alındığında çok iyi transfer dedi fakat beklenen de çok uzak  eski Akintola ile form olarak  çok vasat görünüm verdi. O para ile oynayacaksa gitmesin de fayda var..
MUAMMER-İstanbulspor dan devre arasında alınan bu oyuncu hiç bir varlık gösteremedi. Sıradan bir oyuncu olup gönderilmeli..
BENHUR-Süper lige çıkılmasında bu  kulübe büyük faydası olan  bu oyuncu inişli çıkışlı bir grafik çizmesine rağmen sakatlanana kadar  iyi oynadı diyebiliriz. Kalabilir..
FAYE-Senegalli bu oyuncu çok vasat olup gönderilmeli..
DROF-Vasatın çok altında kalan  bu oyuncu da gidebilir..
EFE TECİMER- Babası Hakan Tecimer gibi seri bir oyuncuya benziyor.. Ama erken sakatlanması kendisinin yeteneklerini de kenara attı. Sezon öncesi kampını iyi geçirip kendine iyi bakarsa kulüp bir oyuncu daha kazanmış olur..
Son olarak da teknik adam İLHAN PALUT hocamızı ele alırsak  bu mütevazi kadro ile çok iyi işler yaptı. Hataları olabilir. Bilhassa İstanbul takımları olan üç büyüklere karşı Çaykur Rizespor tarihin de ilk defa bir sezon puan alamadan kapattı. Âmâ yine de İlhan hoca ile devam edilmesi iyi olup, iyi nokta transferler de yapılırsa bu sezon daha da iyi olacağımızı düşünerek yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını temenni ederiz..
HASAN KARAAHMETOĞLU

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş