betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANA BAŞARILAR DİLİYORUM

Rize Ticaret Ve Sanayi odası başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Rize Yakamoz Restoranda Rize basınıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Rize basına bilgilendirmede bulundu Şaban Karaahmetoğlu: 28 Mayıs ta Cumhurbaşkanı seçimlerinde..

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANA BAŞARILAR DİLİYORUM
Son Güncelleme: Bu Haber 213 views Whatsapp

Rize Ticaret Ve Sanayi odası başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Rize Yakamoz Restoranda Rize basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda Rize basına bilgilendirmede bulundu

Şaban Karaahmetoğlu: 28 Mayıs ta Cumhurbaşkanı seçimlerinde Çok şükür yüksek katılımla birlik beraberlik içeresinde hiçbir olaya meyil vermeden önümüzdeki beş yılda daha Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi yönetecek,  kadrosunuda iş başına getirdi.

Sayın Cumhurbaşkanımıza başarılar diliyorum. Hemen hemen hiçbir ülkede gerçek olmayan şey Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a nasip olmuştur. 2002 yılından 2028 yılına kadar görevi bir fiil görevinin başındadır.

Yine 18 Mayıs Millet Vekili seçimlerinde İlimizden seçilen Milletvekillerimize başarılar diliyorum.

Ayrıca yeniden eski gençlik ve Spor bakanımız Osman Aşkın Bakın yeniden Gençli ve Spor bakanı seçilmesi ilimizde sevinçle karşılandığını belirtmek isterim. Dedi.

NOT: HABER METNİ VİDEODA

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.