betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

RİZESPOR’DA MENÜ YİNE DEĞİŞMEDİ…

NATURMEN Herbalist HASAN KARAAHMETOĞLU Ç.Rizespor da serili kötü gidişat devam ediyor.. Son üç maçından ikisi kendi evinde olmak üzere mağlubiyet ile kapatan ekibimiz özellikle son iki maçta alınan farklı mağlubiyetler..

RİZESPOR’DA MENÜ YİNE DEĞİŞMEDİ…
Son Güncelleme: Bu Haber 76 views Whatsapp
NATURMEN Herbalist
HASAN KARAAHMETOĞLU

Ç.Rizespor da serili kötü gidişat devam ediyor.. Son üç maçından ikisi kendi evinde olmak üzere mağlubiyet ile kapatan ekibimiz özellikle son iki maçta alınan farklı mağlubiyetler gelecek adına da camiaya ümit vermedi..

                         Futbol kaliteli oyuncular ile oynanır ve göze hoş gelir..Her  takımda kaliteli oyuncu olması ve bulunması mümkün olmayacağı da  kesin olmakla beraber  elinde  bulunan mevcut oyuncu kadro profili le teknik adam  bir şeyler yapmaya çalışır..Geçen sezon bunu iyi başaran Teknik hocamız İlhan Palut bu sezon nedense lige iyi başlamasına rağmen geçen sezon olduğu gibi özellikle  büyük takımlar ile yapılan maçta hiç bir varlık gösteremedi..Ama aynı hatalardan ders almamışcasına bu sezon da yine son iki maçta rakiplerden on gol  yerken bırakın gol atmayı pozisyona bile giremeyen bu takım ve transferlerde gerek sezon öncesi  ve gerek transferin son günlerinde  yapılan  hatalar belirgin olarak ortaya yine çıkmaya başladı.. G.saray rakibin olmayabilir.. rakibin değil de ama bu lig de beraber oynuyorsanız herkes rakibindir.  Hadi rakibin olmasın diyelim  diye de bu kadar basit goller yenmez.. bu kadar mahkum arzusuz ve mücadeleden yoksun oynama lüksünüz yok beyler..üç stoper ile oyuna başlıyorsun ama iki duran top dan yine gol yiyorsun..Orta saha zaten evlere şenlik  olup bu alına yunan oyuncu Papanikolaou ne iş yapar nerede oynar kim ne için aldı anlamış değiliz.adam bir kart bile görmemiş..ne oyuna girer  ne rakip den top çalar..Kanatlar malum Akintola yine aynı havada  ama ilk defa  İlhan hoca kendisini son yarım saat de dışarı alması da süpriz oldu..Yeni transfer kaleci Grbic yenilen beş golde yapacak bir şeyi yoktu ama şu an için o da kapalı kutu..Geçen sezon takımı sırtlayan Olawoyin de formsuz. Mithat geçen sezon dan bu  yana aynı çizgide olup bir gelişme göremedik…Defans  için de burada ısrarla yazdık,çizdik  mutlaka iyi bir stoper alınması gerekir.. Burası da evlere şenlik..Sonuç olarak  bir takım yenilebilir ,fark da yiyebilir ama  Bu kadar mahkum  oynayan iki pas yapamayan doksan dakika kaleye tek şutu olmayan bir takımın farklı yenilmesi de normaldir..Bu maçta rakip takımın kalecisi Muslera yerine sokakdan birini alıp kaleye koysalar sonuç yine değişmezdi..Bu takım bu kadro ile geçen sezon ilk yarıda topladığı puanları toplaması mümkün değil..Yapılan transferler de çok yetersiz  olup  bu sezon çok sıkıntılı bir sezon geçirebilir..Ama her sene mangalda kül bırakmayan  bu camiaya destek veren  ve yöneten sözde idarecilerimiz  hep aynı hataları yine yapmaya  yine masal okumaya devam ediyorlar…

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.