Rizespor’ da öncelik Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak.

Rizespor’da Yeni Sezon Planlamasına Erken Başlıyor Yeni sezon planlaması için erken yol almak isteyen Çaykur Rizespor’ da öncelik Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak. Transferde erken yol almak isteyen..

Rizespor’ da öncelik Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak.
Son Güncelleme: Bu Haber 599 views Whatsapp

Rizespor’da Yeni Sezon Planlamasına Erken Başlıyor

Yeni sezon planlaması için erken yol almak isteyen Çaykur Rizespor’ da öncelik Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak. Transferde erken yol almak isteyen yeşil- mavililer şimdiden harekete geçerken hata yapmak istemiyor.

Haber: Sude KÖROĞLU

Çaykur Rizespor’ da yeni yol haritası çiziliyor Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşme uzatmak için önemli bir aşama kaydeden yeşil- mavili kurmaylar, şimdiden gelecek sezon için transfer planlaması yapıyor. Avrupa Kupalarına katılma ihtimaline karşı hedefe oynayacak bir kadro oluşturmak için harekete geçen Atmacalar Palu’ un gönlünde yatan isimleri yakın takibe aldı.: https://gazete53.com/rizespor-da-once…sozlesme-uzatmak/

Yeni sezonda 12 yabancı kuralının geçerli olması nedeniyle yerli oyuncu havuzunu genişletmek isteyen Çaykur Rizespor, Adana Demirspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Emre Akbaba, Fenerbahçe’ den ayrılması beklenen Umut Nayır, Karagümrük’ te oynayan Güven Yalçın gibi isimleri yakından takıp ederek şimdiden nabız yokluyor.

 

 

Transferde erken yol almak isteyen Çaykur Rizespor, şimdiden harekete geçerken hata yapmak istemiyor. Süper ligi tanıya isimlere yönelmeyi planlayan Atmaca, listesinde bonservisi Rostov’ da olan iki sezondur kiralık olarak Ankaragücü’nde forma giyen Ali Sowe, Fenerbahçe’ de forma şansı bulamayan Zajc gibi isimlerin yanı sıra yurt dışından da arayışlarını sürdürüyor.

 

 

Takımdan ayrılacak isimler ise sezon sonundaki tabloya göre son kararı verecek olan Teknik Direktör İlhan Palut’ un raporunun beklenecek olan yeşil- mavili yönetimin önceliği deneyimli teknik adamla sözleşme uzatmak. Yeni sezonda ses getirecek bir ekip kurmak isteyen yeşil- mavililer her konuda tek yetkili olarak İlhan Palut’ u görevlendirecek

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş