Rizede şehir terası yapilacak

Rize’de Şehir terası yapilacak Bayram Arif Turan Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN ile yapmış olduğumuz görüşmede secimlerden sonra proje çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.https://gazete53.com/rizede-sehir-terasi-yapilacak/ ‎ Başkan, hemşehrilerime şehrimizin doğu ve..

 Rizede şehir terası yapilacak
Son Güncelleme: Bu Haber 144 views Whatsapp

Rize’de Şehir terası yapilacak
Bayram Arif Turan

Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN ile yapmış olduğumuz görüşmede secimlerden sonra proje çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.https://gazete53.com/rizede-sehir-terasi-yapilacak/ ‎

Başkan, hemşehrilerime şehrimizin doğu ve batı sahil kesiminde yapmış olduğumuz dinlenme alanları çocuk oyun parkları vs gibi dahada büyük çaptaki millet bahçemizin üst ihalesini kısa zamanda yapacaklarını belirtti.
Başkan METİN, dağ başında yaptıkları ışıklı Rize yazılı panoyu dahada büyüteceklerini ve yine orada Rize’ye üsten bakılacak bir kaç şehirde olan şehir terası alanı oluşturacağını ifade etti.
Başkan Rahmi METİN ayrıca, şehrin ortasından geçen duble yollu köprünün altına, reklamasyon alanı oluşturup, o alanı yol seviyesine indireceklerini ,amacımız şehrin içinden denizin görülebileceği alan oluşturmak’ tır, açıklamasında bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş