betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

RİZE LİSESİNDE PİLAVA KAŞIK ÇALDIK

RİZE LİSESİNDE PİLAVA KAŞIK ÇALDIK Rize Lisesi mezunlarının uzun yıllar Rize Lisesi etkinlikleri düzenlendi. Bu organizasyonun Rize ayağında yaklaşık on etkinliklerde bulundum. Hatta tertip komitesi ide vardı. Her hafta toplanıp..

RİZE LİSESİNDE PİLAVA KAŞIK ÇALDIK
Son Güncelleme: Bu Haber 202 views Whatsapp

RİZE LİSESİNDE PİLAVA KAŞIK ÇALDIK

Rize Lisesi mezunlarının uzun yıllar Rize Lisesi etkinlikleri düzenlendi. Bu organizasyonun Rize ayağında yaklaşık on etkinliklerde bulundum. Hatta tertip komitesi ide vardı. Her hafta toplanıp neler yapabileceklerimize konuşur ve tartışırdık. Pandemi geldi ara verildi.

Gecen gün Rize Lisesi müdiresi Nilgün Dülger hanımefendinin davetine icap ettik. Rize valisi İhsan Selim Baydaş da Rize Lisesi mezunları, Rize Lisesi öğretmenleri ve Rize Lisesinde Müdürlük yapan, öğretmenlik yapanlarda davetleydi Pilav gününde oradaydı.

Müdüre hanım Nilgün Dülgerin açılış konuşmasından sonra, Eski müdürlerden Hamit Turna ve Ardından Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ta bir konuşma yaptı.https://gazete53.com/rize-lisesinde-pilava-kasik-caldik/

Daha sonra salona gidilerek ikramlarda bulunuldu. Müdüre hanım ‘’Ben dört yıldır bu geleneği devam ettirdim. Benden önceki dönemlerde yapıldığını söyledi.’’ Bizlerde ‘’PİLAVA KAŞIK ÇALDIK’’. Bol hatıra resimleri çekildi. Bizim yaşta ve bizim yaş üstü, bizim yaş altı bir sürü arkadaşlarımız vardı. O günde Rize Lisesinin mezuniyet günü vardı. Valimiz Selim Baydaş ‘’Yeni mezunlardan bu salonda var mı diye sordu’’. En arka sıralarda üç mezun olan kızlarımız ayağa kalktı biz varız dediler.

Nice seneler derken ‘’Pilava Kaşık çalma’’ gününde Rize lisesi mezunlar eskile ve yeniler buluşmuş oldular. Emeği gecen herkese teşekkürlerimi sunarım.

Sayın Valimize ve beraberindekilere bu anlamlı günde Rize Lisesi mezunlarını eski ve yeni Öğretmenlerini yalnız bırakmadılar. İyiki varsınız Sağ olun var olun.

Müdüre hanımın Nilgün Dülger, Hamit Turnanın Rize Valisi İhsan Selim

konuşmalarını aynen yayınlıyorum.

HABER NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.