betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

RİZE AMATÖR FUTBOLDAN KİMLER GELDİ GEÇTİ -1

RİZE AMATÖR FUTBOLDAN KİMLER GELDİ GEÇTİ RİZE AMATÖRÜNE GÖNÜL VERENLER RAHMİ ASLANDAN KURUFASULYA YEMEĞİ Rize amatör futbola gönül verenler yazı dizisine yıllar öncesinde not alarak arşivlemiştim. Zamanı şimdi gelerek bu..

RİZE AMATÖR FUTBOLDAN KİMLER GELDİ GEÇTİ -1
Son Güncelleme: Bu Haber 199 views Whatsapp

RİZE AMATÖR FUTBOLDAN KİMLER GELDİ GEÇTİ

RİZE AMATÖRÜNE GÖNÜL VERENLER

RAHMİ ASLANDAN KURUFASULYA YEMEĞİ

Rize amatör futbola gönül verenler yazı dizisine yıllar öncesinde not alarak arşivlemiştim. Zamanı şimdi gelerek bu eski nostaljileri kitapların sayfasında yerlerini alsın istedim.

Rize’nin çeşitli sahalarından derlediğim, arşivlediğim yazıları birer ikişer fotoğraflarla süslememe çalıştım İlk şiir kitabımdan sonra böyle bir çalışmayı tamamlamaya çalıştım.

Benimde Rize Amatör Futbola bir hediyem olsun istedim. Kitabın içindeki yazılar çok eski tarihlere rastlıyor. Rize amatöründen kimler geldi geçti

ASCIBAŞI RAHMİ ASLAN’ DAN KURU FASULYE ZİYAFETİ

Aşçımızdan Mükemmel bir kuru fasulye yemeği. Spor program yorumculuğu da yapan Rahmi Aslan Geçmiş zamanlarda yaptığı Kuru Fasulye yemeğini bir kez daha yaparak misafirlerine leziz bir ikramda bulundu. Evde yapılmış Baklava ve aynı zamanda Şahane bir Hamsili pilav yemek’ i de mükemmeldi.

Geçtiğimiz gün Derepazarı stat yumunda bizleri ağırlayan Rahmi aslan aynı zamanda Derepazarı Stat yumununda Amirliğini yapmaktadır. Yemekte Rize Gençlik ve spor il müdürü Mustafa Çelik, Şube Müdürü Cafer Küçük Mustafa, Şube Müdürü Kenan Yücel Tesis amiri Rahmi Aslan Rize Askf başkanı Gafur Bayrak Okul Spor ları sorumlusu Kenan Yıldırım, Milli Eğitim okul sporları sorumlusu Mustafa a

Aydın Derepazarı Stat Personelleri Ali Fuat Devran Muhammet Akyıldız ve Mustafa Hanoğlu. Yemekten sonra çay servisi eşliğinde kısa bir sohbet te bulundular. NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.