RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR RÜZGARI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR RÜZGARI Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Türk Sanat müziği konseri gerçekleştirilecek Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RETÜ) Türk Sanat Müziği Korosu ile bahar rüzgarı esecek Haber :..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR RÜZGARI
Son Güncelleme: Bu Haber 104 views Whatsapp

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİNDE BAHAR RÜZGARI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Türk Sanat müziği konseri gerçekleştirilecek

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RETÜ) Türk Sanat Müziği Korosu ile bahar rüzgarı esecek

Haber : Yasemin Özçelik: https://gazete53.com/recep-tayyip-erd…de-bahar-ruzgari/

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerine devam eden Türk Sanat Müziği Korosu Şef Emine Özdemir Yılmaz yönetiminde yaklaşık 4 aydır devam ettiği çalışmalarını oldukça ses getirecek ve unutulmayacak büyük bir konserin yaşanacağı gece ile taçlandırmak amacında. Bu amaçla TRT Ankara Radyosunun önemli sanatçılarından Bahadır ÖZÜŞEN ve Rize yöresinin otantik müziğini kendine has yöresinin stiliyle ulusal düzeyde en güzel şekilde temsil eden Gökhan BİRBEN in de misafir sanatçı olarak yer almam beklenen konser 18 Nisan 2024 Perşembe günü akşamı saat 19.30 da Recep Tayyip Erdoğanı Üniversitesi Fener Kampüsünde bulunan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Ayrıca konserin üniversite akademisyen, idan personel ve öğrencileri yanında halka açık olarak planlanması ile üniversitem halk kaynaşmasının sağlanması amaçlanmaktadır. Bu nedenle katılımın ve coşkunun üst düzeyde olması beklenmektedir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş