Pazar Spordan Final Niteliğinde Bir Maç

Pazar Spordan Final Niteliğinde Bir Maç TFF 3. Ligde evinde Eynesil Belediyespor’ u 4-1 lik skorla geçen Pazarspor’ da Teknik Direktör Taşkın Güngör, bu maçı değerlendirdi. Güngör açıklamasında, “Kalan 4..

Pazar Spordan Final Niteliğinde Bir Maç
Son Güncelleme: Bu Haber 227 views Whatsapp

Pazar Spordan Final Niteliğinde Bir Maç

TFF 3. Ligde evinde Eynesil Belediyespor’ u 4-1 lik skorla geçen Pazarspor’ da Teknik Direktör Taşkın Güngör, bu maçı değerlendirdi. Güngör açıklamasında, “Kalan 4 maç bizim için final niteliğ taşıyor. Maksimum puanlar alarak ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi: https://gazete53.com/pazar-spordan-fi…eliginde-bir-mac/ ‎

Maçın ardından konuşan Pazarspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Bizim açımızdan çok kritik bir maçtı. Çocuklar çok disiplinli oynadı. Çok disiplinli ve sabırlı bir oyun oynadık. Farklı bir galibiyet aldık. Çok gol atan bir takım değiliz ama bu oyun disiplin istiyor. Bütün sporcularımı ve taraftarları tebrik ediyorum. Burada inanılmaz bir ambiyans vardı. Çok mutlu olduk. Kalan 4 maçta da maksimum puanları alıp ligi bitirmek istiyoruz. Bugün aldığımız galibiyet bize iyi bir nefes aldırdı” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş