betnis giriş
betnis
betnis
yakabet giriş
nisbar giriş
nisbar

Minik kalplerin Rize Yeşilay şube başkanlığındaki buluşmaları anlamlıydı.

Minik kalplerin Rize Yeşilay şube başkanlığındaki buluşmaları anlamlıydı. Küçük yaşlarda Yeşilaydan tanışmaları çok güzel bir duydu. HABER: NECATİ DİLİ Minik kalpler Yeşilay da buluştuhttps://gazete53.com/minik-kalplerin-…alari-anlamliydi/ Gülbahar Hatun Anaokulu öğrencileri Rize Yeşilay..

Minik kalplerin Rize Yeşilay şube başkanlığındaki buluşmaları anlamlıydı.
Son Güncelleme: Bu Haber 103 views Whatsapp

Minik kalplerin Rize Yeşilay şube başkanlığındaki buluşmaları anlamlıydı. Küçük yaşlarda Yeşilaydan tanışmaları çok güzel bir duydu.

HABER: NECATİ DİLİ

Minik kalpler Yeşilay da buluştuhttps://gazete53.com/minik-kalplerin-…alari-anlamliydi/

Gülbahar Hatun Anaokulu öğrencileri Rize Yeşilay şubesini ziyaret etti.

Gülbahar Hatun Anaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde şubemize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Formatör hocamız Bilgehan Durukan tarafından öğrencilere; Yeşilay, sağlıklı yaşam ve teknoloji bağımlılığı hakkında çeşitli etkinliklerle birlikte bilgilendirmeler yapıldı.

22 öğrenci ve öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere farkındalık bilinci ve Yeşilay Gönüllüğünün erken yaşlarda oluşması hedeflendi. Öğrencilere bilgilendirmelerin yanı sıra Formatör Hocamız tarafından çeşitli etkinlikler yapılarak öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi sağlandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.